Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει εκδήλωση για την μεταμνημονιακή Ελλάδα με προσκεκλημένο τον υπουργό Οικονομίας κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο στο ξενοδοχείο Γαλαξίας την Πέμπτη στις 8 βράδυ.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θόδωρος Μπόνος, δήλωσε ότι «η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας διοργανώνει μια πολιτική εκδήλωση με θέμα την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στη μετα-μνημονιακή εποχή. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Galaxy. Ομιλητής είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος –ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι- για να μιλήσει και για τη μετα-μνημονιακή Ελλάδα, μια που είναι αυτός ο οποίος πρωταγωνίστησε για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Νομίζω ότι είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, με δεδομένο ότι και είναι πολύ βαθύς γνώστης του θέματος που αφορά την οικονομική μετεξέλιξη της μετα-μνημονιακής Ελλάδας αλλά και είναι κι ένας ομιλητής δεινός σε γνώση και με χιούμορ αποδεκτό που κάνει την ομιλία και το λόγο του πολύ πιο προσφιλή σε όλους μας.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα το πώς θα πορευτεί η χώρα μας μετά από μία περίοδο κρίσης και ουσιαστικά καταστροφής του κοιωνικού κράτους που είχαμε μέχρι αυτήν τη στιγμή Επομένως, ενδιαφέρει τους πάντες, όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, πώς θα ξαναστηθεί σιγά- σιγά το κοινωνικό κράτος πρωτίστως και πώς θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης της χώρας μας».

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθεια εξωραϊσμού της Καβάλας έχει ξεκινήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΙκανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, από την εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη