Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και  Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης από την εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο η εκδήλωση έδειξε ότι ο κ. Τοψίδης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «εξ ορισμού δεν είμαι αντικειμενικός γιατί μετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Τοψίδη, αλλά αυτό που μου μεταφέρθηκε από πάρα πολύ κόσμο ήταν ότι έγινε μια μεγάλη συγκέντρωση για τα περιφερειακά δεδομένα, με παλμό, με πάρα πολύ κόσμο, που τελικά η αίθουσα του Γαλαξία αποδείχθηκε πάρα πολύ μικρή για να χωρέσει μια τόσο μεγάλη εκδήλωση. Παρουσιάστηκαν 40 υποψήφιοι και από τις 5 περιφερειακές ενότητες. Βέβαια ο Συνδυασμός μας έχει πάρα πολλά άτομα που είναι έτοιμα να μπουν και επίσημα ως υποψήφιοι. Ο σχεδιασμός του Χριστόδουλου Τοψίδη θα κρίνει πότε θα ανακοινωθούν και με ποιον ρυθμό και σε ποια εκδήλωση. Νομίζω ότι από την πρωτεύουσα της Ανατολικής Μακεδονίας, της ελληνικής Μακεδονίας, ένα ξεκάθαρο και πολύ ηχηρό μήνυμα ότι η Περιφερειακή Σύνθεση θα είναι η επόμενη διακυβέρνηση της περιφέρειάς μας. Αυτό φαίνεται, αυτό μεταφέρεται από παντού. Τα μηνύματα νίκης έρχονται απ’ όλες τις περιοχές της περιφέρειάς μας. Νομίζω ότι θα είναι καθαρά πρώτος συνδυασμός την πρώτη Κυριακή και θα έχει σαρωτική επικράτηση στο δεύτερο γύρο, αν υπάρχει δεύτερος γύρος».

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Πρόσθεσε δε πως «Πάντως, επειδή είμαι και φύσει αισιόδοξος μπαίνω σ’ έναν αγώνα με έναν και μόνο σκοπό, να προσφέρω στον τόπο μου. Νομίζω όμως ότι όλα αυτά που εισέπραξα και βγήκαν από την εκδήλωση της Κυριακής, έδειξαν έναν δυναμισμό, έναν άριστο προγραμματισμό και είναι βασικό ο προγραμματισμός στις μέρες μας. Είδαμε μία αμεσότητα, δεν είδαμε «ξύλινο» λόγο. Ακόμη και αυτό το στήσιμο της συνέντευξης με δημοσιογράφο ο οποίος έκανε 10-15 ερωτήματα που τα περισσότερα θα τα έκαναν όλοι από εμάς. Για παράδειγμα, για την κοινωνική πολιτική, για την ανάπτυξη, το πώς νοιώθει που είναι τελευταία η περιφέρειά μας, πως νοιώθει που ενώ είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας αποφασίζει α ασχοληθεί με τα κοινά. Του έκαναν ερωτήσεις που θα του γινόντουσαν αν καθόντουσαν παρέα κάποια άτομα και πίναν κρασάκι. Νομίζω έπιασε τον σφυγμό της κοινωνίας και με την κοινωνία θα σφυρηλατηθεί μια σχέση τόσο δυνατή η οποία θα φανεί. Είναι αισιόδοξος και νομίζω ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη νίκη. Το βλέπουμε, τα δεδομένα είναι γνωστά. Είναι ένας συνδυασμός που έχει ξεκαθαρίσει πού ανήκει πολιτικά αλλά είναι ανεξάρτητος. Περιβάλλεται κι από ανθρώπους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε άλλα κόμματα. Κι αυτό είναι που ομορφαίνει τον συνδυασμό, τον ενισχύει και τον δυναμώνει. Σ’ αυτόν τον συνδυασμό άνθρωποι από 5 περιοχές της περιφέρειας συνθέτουν και δεν διαιρούν. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να πάρεις από κάθε περιοχή τα στρατηγικά και συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να τα μεταλαμπαδεύσεις σε ένα κοινό όραμα. Ο τόπος χρειάζεται όραμα. Αν το όραμα είναι κάτι που βρίσκεται εύκολα, ο προγραμματισμός είναι το δύσκολο κι ο σχεδιασμός. Όλα αυτά νομίζω ότι δείχνουν την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι αισιόδοξος και τα αποτελέσματα θα τα δουν όλοι σύντομα. Δεν ακούγεται τίποτε άλλο, όλοι ασχολούνται με τον Τοψίδη. Δεν ακούω να μιλάει κανείς για άλλον συνδυασμό».

Προηγούμενο άρθροΓια τη μετα-μνημονιακή Ελλάδα θα μιλήσει στην Καβάλα ο Υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος
Επόμενο άρθροΚαρκίνος του παχέος εντέρου: Το ΕΝΑ σύμπτωμα που απαγορεύεται να αγνοήσετε