Σε κεντρικό καφέ, πλησίον της Βουλής, βρέθηκαν στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λίγο μετά την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2022, γεγονός που κατέγραψε ο φακός του parapolitika.gr.

Το παρών έδωσαν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Μπάμπης Σιάτρας, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης, ο διευθυντής του Γραφείου του Αντώνη Σαμαρά Σάκης Μητρόπουλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι βουλευτές Γιάννης Παππάς, Διονύσης Σταμενίτης, Περικλής Μαντάς, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Φώντας Μπαραλιάκος, Μάξιμος Σενετάκης, Γιάννης Μελάς, Θέμης Χειμάρας.

Από το συγκεκριμένο σημείο περνούσαν πολλοί βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη και για αρκετή ώρα έγινε σημείο συνάντησης

Οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ μετέφεραν και την εορταστική ατμόσφαιρα των περιφερειών τους.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Η περιοχή της Ιχθυόσκαλας δεν χρειάζεται μόνο μία απλή κυκλοφοριακή ρύθμιση. Χρειάζεται ανάπτυξη!
Επόμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα στο Περιγιάλι- Τραυματίστηκαν οι οδηγοί