Α. Δημοσχάκης: “Να αποκατασταθούν οι ζημιές από την περσινή θεομηνία σε Μεταξάδες και Διδυμότειχο”

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, διαβιβάζοντας προς το Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών την Επιστολή-Ψήφισμα του Προέδρου και των Μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξάδων Διδ/χου.

Σε αυτή, επισημαίνεται η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με τις ζημίες και τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί τόσο το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής (Πολιά – Αβδέλλα) όσο και τα προστατευτικά αναχώματα της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου με τις συνεπακόλουθες μεγάλες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες και στις υποδομές, σε συνέχεια των έντονων καιρικών φαινομένων του Ιανουαρίου του περασμένου έτους.

Ο Βουλευτής, στην πρόσφατη αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει (07/11) στην εν λόγω περιοχή, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των θεσμικών παραγόντων & των κατοίκων της περιοχής, εξακολουθεί να αναδεικνύει το ζήτημα προκειμένου να επισπευσθούν οι αναγκαίες διαδικασίες ενόψει του σκληρού & απρόβλεπτου χειμώνα!

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :
ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Ο Βουλευτής Έβρου Αν.Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική αναφορά, διαβιβάζοντας προς το Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών για ενημέρωση και λοιπές τυχόν ενέργειες, την επιστολή-ψήφισμα του Προέδρου της Κοινότητας Μεταξάδων του Δήμου Διδ/χου, Χρήστου Κισσούδη και των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Στο επίκεντρο αυτής βρίσκεται η έντονη αγωνία & ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τις ζημίες και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στους οικισμούς της πρώην Κοινότητας Μεταξάδων σε συνέχεια της θεομηνίας του Ιανουαρίου του περασμένου έτους, οι οποίες ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Hot this week

Στην Καβάλα την Δευτέρα ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρης Μαρκόπουλος

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 ημέρα Δευτέρα, πρόκειται να...

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Topics

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Σειρά επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στην Καβάλα ενόψει της 90ής ΔΕΘ

Σειρά επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσουν από...

Μακάριος Λαζαρίδης: Και οι ορεινές περιοχές έχουν ζωή…

Το ζήτημα της ελλιπούς τηλεπικοινωνιακής κάλυψης σε ορεινές κοινότητες...

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες