Σταδιακή αύξηση παρουσιάζει η επιβατική κίνηση στα ΤΑΞΙ της Καβάλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ κ. Χρήστος Ιωαννίδης σημείωσε ότι το κυκλοφοριακό είναι αυτό που τους προβληματίζει.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ο κόσμος άρχισε να ψωνίζει και να χρησιμοποιεί το ταξί. Είναι θετικά τα σημάδια, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη κίνηση οχημάτων. Γίνεται το αδιαχώρητο, σε σημείο να μην μπορούμε να περάσουμε την πλατεία, να μην μπορούμε να διασχίσουμε δρόμους. Από νωρίς το πρωί οι συνάδελφοι είπαν ότι η Ερυθρού είναι απροσπέλαστη. Ψάχνουμε στενά και σοκάκια και τις πρωινές ώρες και τις ενδιάμεσες. Υπάρχει και το πρόβλημα με τους δρόμους που γίνονται τα έργα και καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται μέσα στην πόλη».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Για τα προβλήματα που δημιουργούνται με τα έργα πεζοδρόμησης στην πλατεία Καπνεργάτη είπε ότι «δυστυχώς, γίνεται από που περιμέναμε, ότι θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα είναι δυσχερής η κυκλοφορία. Όντως, ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας, που ήταν μια διέξοδος να πας από τη Βενιζέλου στην Ομόνοια, δυστυχώς πλέον δεν μπορείς. Αυτό έχει σαν συνέπεια να ζοριζόμαστε πάρα πολύ κι εμείς και οι συμπολίτες μας λόγω του ότι τα αυτοκίνητα είναι πλέον πάρα πολλά στους δρόμους και δημιουργούμε ρύπανση και ηχορύπανση. Πρέπει να βρεθεί λύση. Εμείς οι οδηγοί των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που ζούμε αυτήν την ταλαιπωρία, αντιμετωπίζουμε πλέον πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να κάνει κάτι ο Δήμος Καβάλας. Να μπορέσει, είτε με αστυνόμευση είτε με άλλους τρόπους, να απεγκλωβίσει την Καβάλα.

Είχαμε τη Δευτέρα μια συνάντηση με τον δήμαρχο, έγιναν κάποιες προτάσεις και πιστεύω να τα βάλει κάτω ο δήμαρχος και να κάνει το καλύτερο δυνατό για την πόλη».

Προηγούμενο άρθροΜαζεύτηκαν οι περισσότερες από τις αγελάδες που γυρνούσαν αδέσποτες στο δρόμο Χαλκερού- Καρβάλης
Επόμενο άρθροΗ ΔΕΥΑ Καβάλας υπέβαλλε πρώτη σε όλη την Ελλάδα τα χαρτιά της στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την «Προμήθεια ολιστικού συστήματος διαχείρισης δικτύου ύδρευσης»