Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου. Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πριονίδης σημείωσε πως υπάρχει όντως τουριστική έξαρση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα θέλουμε και για τους επαγγελματίες και για μας σαν διοίκηση του Δήμου Παγγαίου. Ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος σε αριθμό. Έχουμε ξένους και Έλληνες τουρίστες και οι κρατήσεις φτάνουν μέχρι το Σεπτέμβριο. Έχουμε στόχο να επιμηκύνουμε την καλοκαιρινή σεζόν με τη βοήθεια του Θεού και με καλό καιρό.

Αν δεν είχαμε τον κορωνοίό θα ήταν ακόμη πιο ανεβασμένη η περιοχή. Το βασικό είναι ότι αναγνωρίζεται, πλέον, ως τουριστικός προορισμός και θεωρώ ότι κάθε χρόνο θα είναι και μεγαλύτερη η άνοδος».

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Για την καθαριότητα είπε ότι «από το πρωί ως το βράδυ ασχολούμαστε με αυτήν. Ό,τι μπορούμε να το φτιάξουμε το φτιάχνουμε. Μας ενημερώνει ο κόσμος και πηγαίνουμε άμεσα».

Για το κυκλοφοριακό είπε ότι «πάντα υπήρχε ένα θεματάκι. Ο δήμαρχός μας έχει αναθέσει σε γραφείο μία κυκλοφοριακή μελέτη και είμαστε στην αναμονή.

Ήδη έχουν φτιαχθεί δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Πέραμο και υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλες επενδύσεις. Ό,τι γίνεται είναι για καλό. Από εκεί που δεν είχαμε καταλύματα, έχουμε τώρα και είναι γεμάτα. Παράλληλα υπάρχει ποικιλία γεύσεων σε όλα τα χωριά».

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Επόμενο άρθροΣε εγρήγορση βρίσκεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, τα ογκώδη αντικείμενα και ασυνειδησία του κόσμου δυσκολεύουν το έργο της