Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως το κυρίως επιβατικό κοινό είναι μαθητές.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η κίνηση άρχισε να αυξάνεται λόγω του ανοίγματος των σχολείων και του Πανεπιστημίου. Εμείς δουλεύουμε πιο πολύ με τους μαθητές και τους φοιτητές οπότε η κίνηση ανεβαίνει και θα πάμε καλύτερα στη διάρκεια.

Θέλω να ενημερώσω το επιβατικό κοινό της πόλης, σε λίγο διάστημα θα αρχίσουμε να κάνουμε πράξη τα όσα είπαμε καθώς και ο κ. δήμαρχος υποσχέθηκε να βάλουμε κι άλλες γραμμές τα απογεύματα».

ΣΤΑΣΕΙΣ

Για τις στάσεις είπε ότι «είναι αρμοδιότητα του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς και όλων των αστικών λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να τις πάρουμε και να συνεργαστούμε με κάποιο διαφημιστικό γραφείο για να μπορέσουμε να τις αλλάξουμε και να τις κάνουμε κόσμιες καθώς είναι πολύ παλιές. Και ο Δήμος Καβάλας πρέπει να απαλλαγεί από αυτόν το φόρτο που είναι ένα κόστος, να τις επιστρέψει σε μας. Αυτό έγινε για τελευταία φορά το 1930. Εμείς θα τις πάρουμε, θα τις δώσουμε σε έναν διακομιστή για διαφημίσεις για να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση των στάσεων.

Εκ του Νόμου πρέπει να περάσουν σε μας για να μπορέσουμε να τις αντικαταστήσουμε και να είναι σε καλή κατάσταση».

Προηγούμενο άρθροΟ ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας μοίρασε δώρα στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΝ.Δ. – Εκλογές: Γαλάζια εκστρατεία σε πέντε πράξεις