Απόλυτα διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας με τα κρούσματα κορωνοϊού. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης ανέφερε ότι χθες νοσηλευόντουσαν 28 ασθενείς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα στο Νοσοκομείο. Είναι αρκετά τα περιστατικά και σήμερα (σ.σ. χθες) έχουμε 28 ασθενείς στην κλινική covid. Είναι ένα νούμερο διαχειρίσιμο αλλά αρκετά μεγάλο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι έχουμε έξαρση τις τελευταίες μέρες. Είμαστε στο υψηλότερο σημείο που αυτή η μετάλλαξη μπορεί να επηρεάσει τους συμπολίτες μας και στη συνέχεια θα αρχίσει η πτωτική τάση. Το καλό είναι ότι στη ΜΕΘ δεν νοσηλεύεται κανένας αλλά το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Γι’ αυτό όσοι έχουν συμπτώματα και δεν έρχονται στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ας κάνουν το τεστ και να τηρήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι οποίες λένε ότι αν βγεις θετικός χρειάζεται καραντίνα και για άλλες 5 ημέρες να φοράμε τη μάσκα μας».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για το προσωπικό είπε ότι «οι ανακοινώσεις που είχα κάνει επιβεβαιώνονται. Άρχισαν ήδη οι ορκωμοσίες με την πρώτη από τους 13 κι από βδομάδα θα έρχονται και οι άλλοι. Είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Δεκατρείς μόνιμοι υπάλληλοι στο Νοσοκομείο συν 9 επικουρικοί είναι ένα καλό νούμερο. Δεν λύθηκαν τα προβλήματα του νοσοκομείου αλλά είναι μια τονωτική ένεση».

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Ίσως ξεκινήσει αποκλιμάκωση τον Αύγουστο
Επόμενο άρθροΔωρεά θερμοκηπίου στο ΚΔΑΠ – ΑμεΑ της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας