Δύο υποψήφιοι για την δημαρχεία Καβάλας από πλευράς ΝΔ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, οι κ.κ. Κλειτσιώτης και Ιωσηφίδου. Ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Τσουρουκίδης δήλωσε πως είναι υγιές το ενδιαφέρον των υποψηφίων, ο ίδιος στηρίζει τον κ. Κλειτσιώτη.

Αρχικά ανέφερε ότι “Όταν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στο τόπο αυτό είναι πάρα πολύ καλό και ελπιδοφόρο! Οι υποψήφιοι πρέπει να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια μια και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να συμπληρώσει κανείς ένα ψηφοδέλτιο και να προσφέρει μάλιστα στον τόπο ο κάθε συνδυασμός.

Η ΑΝΑΣΑ όπως άλλωστε το δήλωσε η κ. Τσανάκα δεν θα υπάρχει τον Οκτώβριο όταν θα προκηρυχθούν εκλογές οπότε ήδη η κ. Ιωσηφίδου έρχεται με έναν νέο συνδυασμό και όλοι θα προχωρήσουμε από μόνοι μας με νέους συνδυασμούς και νέο όνομα. Όλοι όσοι πλαισιώναμε τον συνδυασμό της ΑΝΑΣΑΣ θα κάνουμε τις δικές μας επιλογές.

Ο καθείς θα ακολουθήσει το δρόμο του για έναν αγώνα τίμιο μέσα στα πλαίσια του ευγενούς πολιτικού διαλόγου και αγώνος. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά μπορούμε να έχουμε ένα καλό επίπεδο και μπορούμε να συνυπάρχουμε Γιατί το σωστό και το πρέπον είναι να περάσουμε αυτό το μήνυμα”.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ

Ο ίδιος δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του κ. Ντίνου Κλειτσιώτη. “Αυτό έγινε από την αρχή γιατί βλέπω στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που σε όλη την πορεία του ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι από τους καλύτερους.

Σε όλους τους χώρους όπου έχει αναμειχθεί έχει δώσει δείγματα θετικά, ήταν βουλευτής, είναι διοικητής του νοσοκομείου και προσέφερε πολλά και αυτή η στάση και θέση του είναι αυτή που με παρακίνησε να είμαι μαζί του για να διεκδικήσουμε το δημαρχιακό θώκο.

Γι` αυτό και τάχθηκα στο πλευρό του. Και εγώ θέλω να προσφέρω αλλά θέλω να είμαι διοίκηση. Και ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζεται θα μας φέρει την επόμενη 4τία στη διοίκηση με Δήμαρχο τον κ. Κλειτσιώτη” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM» – Στη μάχη της ενημέρωσης με νέα πρόσωπα
Επόμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Ενδημικός τείνει να γίνει ο κορωνοϊός