Πολύ ικανοποιητικά κινήθηκε η επισκεψιμότητα στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημωφέλεια κ. Τάκη Αγγελίδη η κίνηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ήταν μια χρονιά πολύ καλή, πολύ καλύτερη από την περσινή και όσον αφορά τις εισπράξεις και τις διάφορες δομές, σε κάποιες ξεπεράσαμε ακόμη και το 2019, ενώ σε κάποιες άλλες είμαστε κοντά. Προφανώς αυτό είναι ικανοποιητικό. Θεωρώ ότι στα πλαίσια της γενικότερης πολύ καλής τουριστικής σεζόν, όλες οι δομές πήγαν πολύ καλύτερα. Κάποιες πήγαν πολύ πιο καλά, όπως η κρουαζιέρα που ήταν κάτι το εντυπωσιακό με τα 36 κρουαζιερόπλοια φέτος –το τελευταίο θα έρθει μέσα στο Νοέμβριο και θα γίνει μία γιορτή για να τιμήσουμε τη λήξη της περιόδου και να προγραμματιστούμε να ανακοινώσουμε πράγματα για την επόμενη σεζόν. Διότι δεν έχει νόημα να πηγαίνουμε καλά μόνο μία χρονιά αλλά να δρομολογούμε και με μεθοδικές ενέργειες να χτίζουμε σταθερά βήμα- βήμα το μέλλον μας».

ΦΡΟΥΡΙΟ

Για το Φρούριο στην Παναγία είπε ότι «είχαμε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι εισπράξεις ήταν εντυπωσιακές σε σχέση με άλλες χρονιές. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό καλοκαίρι το οποίο, για να είμαστε ειλικρινείς, οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι ο κόσμος με 2 χρόνια πανδημίας και υγειονομικής κρίσης είχε μεγάλη ανάγκη να βγει. Υπήρξε ένα ξέσπασμα του κόσμου, πανευρωπαϊκά και όχι μόνο στην Ελλάδα. Οπότε, αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, πια, είναι όχι να πανηγυρίζουμε για τη φετινή χρονιά αλλά να προγραμματίσουμε μεθοδικά και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη τουριστική περίοδο».

Προηγούμενο άρθροΜια ακόμη ακτοπλοϊκή εταιρία θα συνδέει την Καβάλα με τη Θάσο
Επόμενο άρθροΒασίλης Λεμονίδης: Δεν λείπουν οι ώρες και οι μέρες από τους καταναλωτές, τα χρήματα λείπουν