Με μεγάλη διάθεση και πολύ κέφι οι ωφελούμενοι του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο γιορτινό bazaar τους.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 – 14:00, θα περιμένουν τους πολίτες στην πλατεία ταξί της Ελευθερούπολης, επί της οδού Φρίξου Παπαχριστίδη, ενώ την Πέμπτη και Παρασκευή, 22 και 23 Δεκεμβρίου αντίστοιχα (09:00-14:00 και 17:00-21:00) θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο σπιτάκι τους, στο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» του Δήμου Παγγαίου.

Στο bazaar θα διατίθενται χριστουγεννιάτικα γούρια, κεριά, διακοσμητικά και καλλυντικά, όλα φτιαγμένα με αγάπη από τους ωφελούμενους του Παραρτήματος.

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Ιωσηφίδου: Ως δημοτική παράταξη είχαμε προειδοποιήσει για τα πρώτα «απόνερα» που θα φέρει η απόφαση του ΣτΕ
Επόμενο άρθροΥπεβλήθη πρόταση χρηματοδότησης ύψους 18,2 εκ. ευρώ για την Προμήθεια ολιστικού συστήματος διαχείρισης δικτύου ύδρευσης