Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εθνικών εκλογών. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για εκλογές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “Εμείς μετά το καλοκαίρι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και είμαστε ουσιαστικά σε προεκλογικούς ρυθμούς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτε, χωρίς δηλαδή να έχουμε κάτι συγκεκριμένο, απλά έχουμε μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο της διακυβέρνησης και ανά πάσα στιγμή, τα κόμματα εξουσίας νομίζω ότι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και προγραμματίζουν την πορεία προς την ημέρα των εκλογών.

Και όταν μιλάω για την πορεία των εκλογών μιλάω για το όποτε αυτές προκηρυχθούν μια και πρόκειται για μια απόφαση του ίδιου του προέδρου, του ίδιου του πρωθυπουργού”.

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Δράκο τον υποστηρικτή και προωθητή ουσιαστικά των υποψηφιοτήτων της Αναστασίας Ιωσηφίδου, του Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη και του Χαράλαμπου Χρυσανίδη για την θέση του Δημάρχου Καβάλας, ο ίδιος τόνισε ότι “Αν είχα τέτοια δύναμη θα κατέβαινα για δήμαρχος! Εντάξει είναι γνωστό το τι στόχο έχουν αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι ηλίου φαεινότερο το παιχνίδι που παίζουν τα τελευταία χρόνια.

Δουλεύουν προς έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά θα πω αυτό που λέω πάντα! Για να φτάσεις δηλαδή στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται τρία πράγματα. Να έχεις μέσα, στόχους και κύρια ο συνδυασμός των δύο να δημοσιοποιηθούν τον σωστό χρόνο.

Άρα λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση όποιος μπορέσει αυτά τα πράγματα να τα συγκεράσει τότε θα έχει και το καλό αποτέλεσμα. Από εκεί και μετά τα δημοσιεύματα αυτά τα διανθίζουν και δεν είναι αληθή…..

Αν μάλιστα γίνει διασταύρωση από τους ενδιαφερόμενους, ήτοι την κ. Ιωσηφίδου, τον κ. Χρυσανίδη ή τον κ. Εριφυλλίδη τον κ.Κλειτσιώτη νομίζω ότι σε κανέναν από αυτούς δεν έχω πει να κατέβουν και ότι το κόμμα θα τους στηρίξει. Όλα είναι στην φαντασία κάποιων που έχουν στο μυαλό τους κάτι και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν”.

Προηγούμενο άρθρο“Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στους πολίτες που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους” δηλώνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος
Επόμενο άρθροΟ Γενικός Γραμματέας Γιάννης Κελγιώργης θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στο επόμενο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου