“Έτοιμοι για εκλογές, αλλά δεν υπάρχει σχέδιο προσωπικό για τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών” δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας Χαράλαμπος Δράκος

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εθνικών εκλογών. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για εκλογές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “Εμείς μετά το καλοκαίρι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και είμαστε ουσιαστικά σε προεκλογικούς ρυθμούς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτε, χωρίς δηλαδή να έχουμε κάτι συγκεκριμένο, απλά έχουμε μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο της διακυβέρνησης και ανά πάσα στιγμή, τα κόμματα εξουσίας νομίζω ότι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και προγραμματίζουν την πορεία προς την ημέρα των εκλογών.

Και όταν μιλάω για την πορεία των εκλογών μιλάω για το όποτε αυτές προκηρυχθούν μια και πρόκειται για μια απόφαση του ίδιου του προέδρου, του ίδιου του πρωθυπουργού”.

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Δράκο τον υποστηρικτή και προωθητή ουσιαστικά των υποψηφιοτήτων της Αναστασίας Ιωσηφίδου, του Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη και του Χαράλαμπου Χρυσανίδη για την θέση του Δημάρχου Καβάλας, ο ίδιος τόνισε ότι “Αν είχα τέτοια δύναμη θα κατέβαινα για δήμαρχος! Εντάξει είναι γνωστό το τι στόχο έχουν αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι ηλίου φαεινότερο το παιχνίδι που παίζουν τα τελευταία χρόνια.

Δουλεύουν προς έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά θα πω αυτό που λέω πάντα! Για να φτάσεις δηλαδή στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται τρία πράγματα. Να έχεις μέσα, στόχους και κύρια ο συνδυασμός των δύο να δημοσιοποιηθούν τον σωστό χρόνο.

Άρα λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση όποιος μπορέσει αυτά τα πράγματα να τα συγκεράσει τότε θα έχει και το καλό αποτέλεσμα. Από εκεί και μετά τα δημοσιεύματα αυτά τα διανθίζουν και δεν είναι αληθή…..

Αν μάλιστα γίνει διασταύρωση από τους ενδιαφερόμενους, ήτοι την κ. Ιωσηφίδου, τον κ. Χρυσανίδη ή τον κ. Εριφυλλίδη τον κ.Κλειτσιώτη νομίζω ότι σε κανέναν από αυτούς δεν έχω πει να κατέβουν και ότι το κόμμα θα τους στηρίξει. Όλα είναι στην φαντασία κάποιων που έχουν στο μυαλό τους κάτι και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν”.

Hot this week

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Σειρά επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στην Καβάλα ενόψει της 90ής ΔΕΘ

Σειρά επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσουν από...

Topics

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Σειρά επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στην Καβάλα ενόψει της 90ής ΔΕΘ

Σειρά επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσουν από...

Μακάριος Λαζαρίδης: Και οι ορεινές περιοχές έχουν ζωή…

Το ζήτημα της ελλιπούς τηλεπικοινωνιακής κάλυψης σε ορεινές κοινότητες...

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

ΔΕΥΑ Θάσου: Ενημέρωση προς τους καταναλωτές για τις οφειλές

Με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ν. 5314/2026, ΦΕΚ...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες