Στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 11χρονου μαθητή από τις Σέρρες που σκοτώθηκε κατά την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του. Η βαριά πόρτα εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 11χρονο Βασίλη.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα πουν το «τελευταίο αντίο» στο παιδί στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών.

Από το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών βρίσκονται εμπειρογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. και ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού για τη συλλογή στοιχείων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, πριν από λίγη ώρα μετέφεραν πίσω στο σχολείο και τη «μοιραία» πόρτα για να την ζυγίσουν, καθώς θα αποτελέσει στοιχείο της δικογραφίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Γκολέμης τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θα απαντηθούν από τους εμπειρογνώμονες. Το σίγουρο είναι ότι είναι πολυεπίπεδες οι ευθύνες».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, στο προαύλιο βρισκόταν και η αδελφή του 11χρονου, η οποία μετά την έκρηξη τον αναζητούσε.

Σημειώνεται ότι κατά την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλοι δύο μαθητές. Ο 10χρονος πήρε εξιτήριο, καθώς είχε ένα κάταγμα στο χέρι. Ο 6χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία.

Προηγούμενο άρθρο“Ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά όπως ασθενοφόρα ακόμη μας ταλαιπωρούν” δηλώνει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κώστας Τσιτσιλικάκης
Επόμενο άρθροΑγρότες: Επιχορηγήσεις έως 500.000 ευρώ – Οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι