Τις δηλώσεις που έκανε η Θεανώ Φωτίου στην Βουλή σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου στην δήλωσή του.

Και συνχίζει: «Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι «αποκαλύψεις» για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Τι είπε η Θεανώ Φωτίου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου, για την προσβασιμότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες αφού επισήμανε ότι το νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να εξαιρεθούν των διατάξεων για την υποχρέωση παροχής προσβασιμότητας στα ΑμεΑ και αφού κατήγγειλε ότι η θέση των ΑμεΑ έχει δραματικά επιδεινωθεί, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης, σχολίασε: «Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι΄αυτό το Ταμείο, γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα, και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές. Διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ. Αυτή είναι η ιστορία των ημερών. Έχετε πείσει κανέναν; Πάμε σε εκλογές διότι από ό,τι φαίνεται δεν αντέχετε ούτε μέχρι τον Ιανουάριο».

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Με νέα ατζέντα για πρόωρες εκλογές – Συνθήκες ανατροπής βλέπουν στην Κουμουνδούρου και ξεκινούν περιοδείες
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην Τετραμερή Συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας, Ιταλίας