Η κόκκινη ομάδα κέρδισε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία κι έτσι βρέθηκε να διεκδικεί μια θέση στην τετράδα του MasteChef.

Καλλιόπη, Γιάννος και Παναγιώτης βαθμολογήθηκαν από τους τρεις σεφ και κριτές και τον guest chef, Βασίλη Μουρατίδη.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχε ο Γιάννος κι έτσι βγήκε από τη διαδικασία, με τον Πάνο και την Καλλιόπη να αναμετρούνται για την τετράδα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς της έδωσε 7 στα 10, λέγοντας πολύ καλά σχόλια για το πιάτο της, αφού ο καφές που είχε βάλει είχε… ξεφύγει λίγο. 7 στα 10 της έδωσε κι ο Πάνος Ιωαννίδης, αλλά κι ο Βασίλης Μουρατίδης.

«Σου δίνω συγχαρητήρια γιατί το πιάτο ήταν σχεδόν ίδιο με το δικό μου», σχολίασε ο guest chef. 7 στα 10 ήταν και η βαθμολογία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με την Πόπη να περνάει στην τελική τετράδα.

Η διαγωνιζόμενη από τη Νάξο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι ξέρεις ότι εσύ είσαι στους τέσσερις κι άσε τους άλλους να τρέχουν πίσω σου για να έρθουν να σε φτάσουν στους τέσσερις», δήλωσε η παίκτρια.

Οι συμπαίκτες της χάρηκαν με τη νίκη της αυτή, με τους κριτές να της δίνουν συγχαρητήρια. Έπειτα σχολίασαν ότι έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον διαγωνισμό, χαρακτηρίζοντάς τη… εξελιξάρα!

Συγκινημένη η Καλλιόπη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο MasterChef, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν στη ζωή τους. «Δε θα μας πάει κανένας πιο ψηλά, μόνο ο εαυτός μας!», δήλωσε κλείνοντας.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ξανθόπουλος: Ας μας φυλάει ο θεός από την βλακεία…
Επόμενο άρθροΡεγγίνα Μακέδου: Συγκλονίζει η νέα της ανάρτηση – Αποχωρίζεται τα μαλλιά της και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα