Στην Καβάλα βρέθηκε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, προκειμένου να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της KavalaExpo 2022 δήλωσε:

Στην Καβάλα σήμερα, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης «KAVALAEXPO 2022», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας στον εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη και τελεί υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, των Βουλευτών Μακάριου Λαζαρίδη και Γιάννη Πασχαλίδη, των Δημάρχων Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη, Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, προέδρων Επιμελητηρίων από όλη τη Χώρα, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τοπικών Φορέων, και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πρόκειται για κορυφαίο γεγονός που συμβάλλει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην προώθηση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας. Μετέχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες, με τιμώμενη χώρα της Σερβία από την οποία συμμετέχουν 40 επιχειρήσεις της. Η «KAVALAEXPO» που ξεκίνησε το 1993, είναι πλέον θεσμός για την ευρύτερη περιοχή.

Νωρίτερα σε συνάντηση με τοπικούς φορείς συζητήσαμε θέματα του πρωτογενούς τομέα και ανταλλάξαμε απόψεις για τη στήριξη των παραγωγών και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Υπεύθυνος του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννης Κούτρας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας Κωνσταντίνος Λεπίδας, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Καβάλας Νικόλαος Δημόπουλος, ο εκπρόσωπος των Αγροτών και μέλος του ΔΣ της ΕΘΕΑΣ Σάββας Αργυράκης και ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σωτήριος Παπαδόπουλος.
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επιμελητήριου Μάρκο Δέμπα και σε όλα τα μέλη για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο.

Προηγούμενο άρθροΟ ρόλος των μικροοργανισμών στην καρκινογένεση
Επόμενο άρθροΝ. Παναγιωτόπουλος: Οι λαλίστατοι γείτονες επιλέγουν να μιλάνε πολύ