Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!

Προσμονή από τους φαν της Eurovision για την ελληνική συμμετοχή, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το τραγούδι

Προσμονή για τους φαν της Eurovision έχει δημιουργήσει η ελληνική συμμετοχή και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η εκπρόσωπός μας Μαρίνα Σάττι.
Απέχουμε περίπου τέσσερις μήνες από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, και είναι εντυπωσιακό ότι η Ελλάδα, καθώς ακόμη δεν έχει παρουσιάσει το τραγούδι της, πλασάρεται ψηλά στα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, στην όγδοη θέση και σε κάθε περίπτωση στην τελική δεκάδα.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η λίστα με τις 37 χώρες που συμμετέχουν στον μουσικό διαγωνισμό

Το τοπ 10 των στοιχημάτων

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται η Ουκρανία με απόδοση 7 και την ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο (!), που παραδοσιακά τα πάει χάλια στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, με 8, η Ιταλία με 11, η Σουηδία με 13, το Ισραήλ με 15, η Λιθουανία με 17, η Νορβηγία με 19, η Ελλάδα με 21, η Φινλανδία με 21 και η Εσθονία με 21, κλείνοντας το τοπ 10 των στοιχημάτων.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή για τη Eurovision 2024

Οι πληροφορίες για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2024 θα έχει ως χαρακτηριστικό τον ζουρνά. Και τον ελληνικό στίχο.

Από τον περασμένο χρόνο, μάλιστα, επικρατεί διχογνωμία σχετικά με την προέλευση του κομματιού που τελικά θα αποφασίσει η ίδια η καλλιτέχνιδα να ερμηνεύσει στη γιουροβιζιονική σκηνή.

Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023, οπότε έληξε η σχετική προθεσμία, στην ΕΡΤ είχαν υποβληθεί περίπου 150 τραγούδια από διάφορους συνθέτες -τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό- για λογαριασμό της Σάττι και της Eurovision 2024.

Φυσικά δεν αποκλείεται το τραγούδι που εντέλει θα ερμηνεύσει η Μαρίνα στη Eurovision 2024 να είναι και δική της δημιουργία.

Γιατί δεν είναι μόνο ότι έχει ταλέντο και στη σύνθεση, αλλά παίζονται και πολλά -μα πάρα πολλά όμως- χρήματα.

Δεν πρέπει βεβαίως να ξεχνάμε ότι τον τελικό λόγο θα έχει και η ΕΡΤ και η δισκογραφική εταιρεία της Minos-Emi/Universal, στο δυναμικό της οποίας ανήκει η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Σύντομα οι λεπτομέρειες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” στις 25/1/2024

Προηγούμενο άρθροΠρίγκιπας Χάρι: Θέλει να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του – Σκέφτεται να γυρίσει στη Βρετανία, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Επόμενο άρθροΕΠΟ: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»- Χτύπησαν τη σύντροφό του