Από τήν Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανα­κοινώνεται, ότι, εν όψει του νέου σχολικούέτους 2022-2023η τοπική μας Εκκλησία φροντίζει και πάλι εγκαίρως για την διασφάλιση των απαραιτήτων προϋποθέσεων για την ομαλὴ λειτουργία του Εκκλησιαστικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Κιτσικοπούλειο» και την ασφαλῆ φιλοξενία βρεφών και νηπίων σε υτὸν.

Οι προεγγραφὲς για την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία παιδιών ανέργων ή αυτοαπασχολουμένων ή εργαζομένων μητέρων στον ιδιωτικὸή στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ, έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα για τις περιπτώσεις οικογενειών, που δεν έχουν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, θαυπάρξη μέριμνα για την εξυπηρέτησή τους με ευνοϊκοὺς όρους και χαμηλὰ τροφεία, όπως, άλλωστε, επιτάσσει και ο μη κερδοσκοπικὸς χαρακτήρας του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς παιδιών από οκτὼ (8)μηνών καὶ έως συμπληρώσεως της ηλικίας προσελεύσεως στην υποχρεωτικὴ εκπαίδευση μπορούν να απευθύνωνται καθημερινὰ στη Γραμματεία του Σταθμού, στην περιοχὴ του Βύρωνος επί της οδού Αρκαδίου 15, πλησίον του ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Καβάλας και στον αριθμὸ τηλεφώνου 2510.244817.-

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθροΠλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων
Επόμενο άρθροΜια φορά την εβδομάδα ανοιχτό το κατάστημα στη Θάσο του Επιμελητηρίου Καβάλας