Τοποθέτηση οικίσκου στον προαύλιο χώρο του κέντρου Υγείας Πρίνου για διαλογή περιστατικών

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook ο Διευθυντής του κέντρου υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος έκανε γνωστό ότι στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείαςρινό στην Θάσο εγκαταστάθηκε ένας οικίσκος για τον έλεγχο περιστατικών εκτός του κέντρου υγείας.

Η ανάρτηση του κ. Αγγελοπούλου αναφέρει:

Είναι συγκινητική η διάθεση προσφοράς όλων σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Δ. Χαριτόπουλου, που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα του συλλόγου Υποστηρικτών του Κ.Υ. Πρίνου και χρηματοδότησε την αγορά και εγκατάσταση στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ.Π. ενός σύγχρονου και καινούριου iso box, που ήταν αναγκαίο για τη διαλογή περιστατικών στο χώρο εκτός του Κ.Υ.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους ηλεκτρολόγους κ. Τάσο Καρύδα, κ. Κυριάκο Γαλάνη, κ. Βαή Βαή για τη βοήθεια στην ηλεκτροδότηση του iso box, καθώς και του κ. Γεωργίου Λιόλιου που συνέβαλε στην όλη προσπάθεια.
Τέλος, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο φαρμακείο “Κωστή”, στο φυτόριο “σκαλιστήρι” και στο σύλλογο International Friends of Thasos για τις προσφορές πολύ χρήσιμου υγειονομικού υλικού.

Η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Ελ.Κυριακίδη είναι πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειες μας.
Η υποστήριξη και η βοήθεια από την Διοίκηση της 4ης Υ.Π.Ε. είναι ανακουφιστική και δεδομένη.
Οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό (νοσηλευτές, διασώστες κ.λ.π.) είμαστε όλοι συντονισμένοι στην κοινή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της υγείας των κατοίκων του νησιού.

Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε Σ Π Ι Τ Ι . . .

Προηγούμενο άρθροΔείτε τον πίνακα με τα νέα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που ισχύουν από αύριο Κυριακή
Επόμενο άρθροΣυνδρομή του Δήμου Νέστου στον Δήμο Μύκης-Video