Στην Αλεξανδρούπολη πρόκειται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Έβρου την Δευτέρα 20 Μαΐου. Το επίσημο πρόγραμμα του Προέδρου της ΝΔ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πριν δύο μήνες είχε επισκεφθεί την Θράκη και συγκεκριμένα τον Νομό Ροδόπης και Ξάνθης όπου εκεί σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΟ.Δ.Ε. της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «Είμαι εδώ σήμερα για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι για να παρέχω την αμέριστη στήριξή μου στον Χρήστο Μέτιο, για να είναι ο επόμενος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Και ο δεύτερος είναι για να σας μιλήσω συνοπτικά για το σχέδιό μου για την επόμενη μέρα της χώρας. Για το σχέδιό μου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και για το πώς η αντίληψή μου για το μέλλον της Πατρίδας μας έρχεται και κουμπώνει με το αναπτυξιακό πρόταγμα το οποίο παρουσίασε ο Χρήστος Μέτιος».

Προηγούμενο άρθροΤσακαλώτος: Μείωση του ΦΠΑ στον καφέ στο ράφι αλλά όχι στο φλιτζάνι
Επόμενο άρθροΔωρεές Αλληλεγγύης από το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας