H σύμβαση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αφορά τη «Βελτίωση και γενική αναβάθμιση του παλιού κτιρίου του Γυμνασίου Ποδοχωρίου», με προϋπολογισμό έργου 435.500 ευρώ, υπογράφηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Το έργο περιλαμβάνει την γενική αναβάθμιση του κτιρίου με εργασίες στο εσωτερικό του που αφορούν στην αντικατάσταση των εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων-θυρών, καθώς και των εξωτερικών κουφωμάτων και υαλοπινάκων με ενεργειακά, στη συντήρηση του υπάρχοντος μωσαϊκού δαπέδου, στην τοποθέτηση ψευδοροφών, καθώς και σε εργασίες επιχρισμάτων και χρωματισμών. Περιλαμβάνονται επίσης ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που αφορούν στην αντικατάσταση της θέρμανσης (σώματα και δίκτυο σωληνώσεων) και στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση με αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, πινάκων, πριζών, διακοπτών και υπαρχουσών καλωδιώσεων. Τέλος, το έργο περιλαμβάνει και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της αυλής του σχολείου, όπως διαμορφώσεις επιπέδων – φυτεύσεις, σταμπωτά δάπεδα και βελτιώσεις των υπαρχόντων γηπέδων μπάσκετ και 5Χ5.

Προηγούμενο άρθροΣύψας: «Βράζει» η επιδημία στα βόρεια σύνορα μας- Θέμα χρόνου το μεγάλο ατύχημα αν συνεχίσουμε έτσι τα πανηγύρια
Επόμενο άρθροΣυνεχείς συσκέψεις και… “σιγή ασυρμάτου” για τα κρούσματα στο νομό