Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργούν τεστ κορωνοϊού την Τρίτη 4/8 από τις 10:00 το πρωί στην αίθουσα “Ν. Μάρτη” στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει να το κάνει.

Το παραπάνω ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο διοικητήριο από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη και τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη.

Επίσης από τον δήμαρχο ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται για όλη την εβδομάδα, ίσως και για την επόμενη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη με τους δημάρχους του νομού και τον διοικητή του νοσοκομείου, προκειμένου να δρομολογήσουν τις ενέργειες τους και να αξιολογήσουν την κατάσταση.

“Οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες. Δεν χρειάζεται πανικός και φόβος” σημείωσε ο κ. Αντωνιάδης.

“Δεν θα γίνει lockdown αν τηρούμε τα μέτρα προστασίας” τόνισε ο Θόδωρος Μουριάδης.

Ακόμα, σε ότι αφορά τις λαϊκές αγορές, θα υπάρχει και παρουσία της δημοτικής αστυνομίας προκειμένου να ελέγχει του πολίτες για το αν φορούν μάσκα και αν τηρούνται όλα τα μέτρα.

 

Προηγούμενο άρθροΜαταίωση της θεατρικής παράστασης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στη Θάσο
Επόμενο άρθροΑναστέλλεται η λειτουργία των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Παγγαίου