Το Δ.Σ του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας πραγματοποίησε σήμερα, 28/12/2018, συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Καβάλας, κ.Μορφίδη Κώστα.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η λειτουργία του Ο.Π.Ε.Κ.Α και ο τρόπος της ομαλής μετάβασης των προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων από τους Δήμους προς αυτόν. Εκφράστηκαν σκέψεις και προβληματισμοί του Συλλόγου, καθώς και προτεινόμενες λύσεις από τον βουλευτή προς τον Σύλλογο.

Επιπρόσθετα ενημερωθήκαμε για την θετική σκέψη του υπουργείου υγείας για την δημιουργία μονάδας αιμοκάθαρσης στο νησί της Θάσου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι αιμοκαθαρόμενοι ασθενείς όχι μόνο του νησιού, αλλά και οι επισκέπτες αυτού. Ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών Π.Ε Καβάλας, καθώς και του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας.

Επίσης, πληροφορηθήκαμε σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας για την δημιουργία δομής υποστήριξης ημερήσιας Φροντίδας των Ατόμων με Αναπηρία στις εγκαταστάσεις του Κ.Κ.Π ΑΜΘ, περιοχή Αγίου Λουκά στην Καβάλα, μεγίστης δυναμικής 15 ατόμων.

Η συνάντηση έκλεισε με θετικό πρόσημο και την ελπίδα ευόδωσης των προσδοκιών μας.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται το Χριστουγεννιάτικο όνειρο στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΣγουρίδης: Έθεσε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο!