Στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας τελικά κατέληξαν και ξεκουράζονται οι πρόσφυγες-μετανάστες οι οποίοι στο αρχικό πρόγραμμα ήταν να μεταφερθούν στο λιμάνι Φίλιππος Β´.

Πήγαν στο λιμάνι αλλά τα προβλήματα τα οποία βρήκαν μπροστά τους τόσο η Αστυνομική δύναμη όσο και ο Δήμος Καβάλας τους ανάγκασε να λάβουν νέα απόφαση.

  Η απόφαση λοιπόν είναι οι μετανάστες να μεταφερθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας και να μείνουν εκεί μέχρι την επομένη έτσι ώστε να αναχωρήσουν για τα σύνορα.

Το θέμα όμως το οποίο προκύπτει είναι εάν τελικά αύριο θα φύγουν οι μετανάστες από το κλειστό κολυμβητήριο και ποιά ώρα.

  
Στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας καθώς και ένα ασθενοφόρο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες εάν χρειαστεί.

Το παρόν από νωρίς το απόγευμα και στο λιμάνι Φίλιππος Β´ αλλά μετά και στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας έδωσαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντης ΑΜΘ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, η Αντιδήμαρχος Καβάλας κα. Κορίνα Χιώτη Πρασσά, ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών Άρης Βέρρος ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης.

 Ένα μεγάλο μπράβο θα πρέπει να πούμε στους υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας, του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας τους άνδρες της Αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας όπως επίσης και στους εθελοντές οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί μοιράζοντας τρόφιμα και ρούχα.

   

 

Προηγούμενο άρθροΜοιράσαν τρόφιμα στους μετανάστες στο λιμάνι Φίλιππος Β´
Επόμενο άρθροΓύρω στις 23:00 έφτασαν στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας οι μετανάστες