Συνάντηση με τον Διευθυντή της Fraport του Αεροδρομίου “Μέγας Αλέξανδρος” της Καβάλας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Ο Κώστας Αντωνιάδης συζήτησε με τον κ. Δασκάλου για τις Διεθνείς πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Ιουλίου, εξαιρουμένων των χωρών με αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά, και για τις εσωτερικές πτήσεις από και προς Αθήνα, καθώς επίσης και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε όλα τα αεροδρόμια.

Ο αεροπορικός τουρισμός βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού ο αριθμός των πτήσεων είναι εξαιρετικά μειωμένος σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι την ίδια εποχή.

Ωστόσο υπάρχει προβληματισμός καθώς μεγάλες αεροπορικές εταιρίες έχουν ακυρώσει της πτήσεις τους από και προς την Καβάλας.

Αύριο ο αντιπεριφέρειάρχης Καβάλας θα βρεθεί στη Θάσο και θα επιδιώξει να έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο για το πως θα θωρακιστεί το νησί υγειονομικά ενόψει σεζόν.

Επίσης το θέμα των δρομολογίων στην γραμμή Πρίνου – Καβάλας παραμένει με ερωτηματικό καθώς δεν φαίνεται να δρομολογείται άμεσα πλοίο στην ήδη υποβαθμισμένη γραμμή που εξυπηρετεί κυρίως τους Θάσιους από τη νότια πλευρά του νησιού και μάλιστα αυτούς που δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό.

Ακούστε τι δήλωσε ο Κώστας Αντωνιάδης στο Lobby 101.8 το πρωί της Τρίτης για τις αεροπορικές πτήσεις από το  16.30

 

Προηγούμενο άρθροΒανδαλισμοί στο Δημοτικό σχολείο Αμυγδαλεώνα
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία εκπαιδευτικών για το πολυνομοσχέδιο με μικρή συμμετοχή