Υλοποιήθηκε η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κ. Λεωνίδας Παππάς σημείωσε ότι η διαδικασία εξελίχθηκε πολύ καλά.

Όπως τόνισε αρχικά “Πράγματι έγινε η 4η διανομή του φετινού Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ ο χώρος ήταν διαφορετικός. Η διανομή αυτή την φορά έγινε στο στρατόπεδο στις αποθήκες του Δήμου Καβάλας και δεν πήγαμε στο Κλειστό της Καλαμίτσας προκειμένου να μην διαταράξουμε τις ομάδες που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γήπεδο αυτή την περίοδο.

Είναι σε εγρήγορση και τους αφήσαμε ενώ είχαμε 10 άτομα λιγότερα μια και από την επικαιροποίηση των εισοδηματικών στοιχείων που κάνουμε κάθε χρονιά είδαμε ότι περίπου 10 δικαιούχοι είτε απέκτησαν εισόδημα, είτε έπιασαν δουλειά και έτσι δεν πληρούν τους όρους για να λαμβάνουν τρόφιμα.

Επίσης το ευχάριστο φέτος ήταν ότι είχαμε με τον κ. Χατζηπαυλίδη μια μεγάλη δωρεά και έτσι προσφέραμε και είδη καθαριότητας. Μάλιστα αυτά τα είδη κανονικά δεν προβλέπονται από την μελέτη του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά λόγω αυτής της χορηγίας μπορέσαμε να κάνουμε διανομή στους δικαιούχους και αυτών των ειδών.

Και ήταν πράγματι μια ωραία εξέλιξη και μάλιστα θα υπάρχει και συνέχεια όπως μας είπε ο χορηγός μας. Οπότε είδη καθαριότητας που έτσι και αλλιώς τα χρειάζονται και τα ζητούν οι δικαιούχοι δόθηκαν. Στις 20 περίπου του Δεκέμβρη θα γίνει η τελευταία διανομή του έτους που θα είναι αρκετά εκτεταμένη και θα αφορά σε πάρα πολλά αγαθά».

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Και πρόσθεσε πως «Πολλές ευχαριστίες λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε στο σημείο αυτό τους εθελοντές χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ανάμεσα τους και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και βοηθούν πολύ.

Και όλα αυτά όταν έχουμε εισέλθει σε μια φάση με πολλές δυσκολίες. Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται όχι βέβαια ραγδαία μια και γίνονται πολλά τεστ. Ωστόσο έχουμε πολλούς σωληνωμένους αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν προχωράει ο εμβολιασμός όπως θα μπορούσαμε και όπως θα έπρεπε. Ενώ στήθηκε και λειτουργεί και οργανώθηκε πολύ σωστά δεν προχωράει. Από ένα σημείο και μετά όμως αφέθηκε στην τύχη του και εδώ ευθύνη έχει και η κυβέρνηση και όχι μόνο οι συμπολίτες μας. Δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Οι δηλώσεις από το δεύτερο βιολί της κυβέρνησης, τον Υπουργό Ανάπτυξης τον κ. Γεωργιάδη, του στυλ μην σώσεις και κάνεις εμβόλιο δεν μπορεί να σταθούν….. Η πανδημία συνεχίζεται, δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει. Τα προβλήματα παραμένουν και εμείς έχουμε ακόμη ζητήματα».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΘέμα της αυλής του 25ου Δημοτικού Συμβουλίου απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας
Επόμενο άρθροΑλέξης Πολίτης: Διαρκώς μας εκπλήσσει δυσάρεστα ο κορωνοίός