imera-ginaikon-2-800x445

Η 25η Νοεμβρίου έχει  ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (στις 17 Δεκεμβρίου 1999)  ως Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με αφορμή τη δολοφονία των αδερφών Μιραμπάλ από το δικτάτορα της Δομινικανής Δημοκρατίας Τρουχίγιο.

Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Καβάλας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας κάθε χρόνο τιμούν την ημέρα αυτή διοργανώνοντας ποικίλες εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με το σοβαρό φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών, που αποτελεί ένα κοινωνικό ζήτημα παγκοσμίως.

Φέτος, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, κάτι διαφορετικό θα συμβεί στην Καβάλα.

Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Καβάλας , το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας σας προσκαλούν την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της  πόλης, σε μια συναυλία αφιερωμένη στη γυναίκα.

«Νότες εφηΒεΙΑΣ»!!! Οι μαθητές των λυκείων της Καβάλας θα ενώσουν τις φωνές τους, θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους και θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».

Σας περιμένουμε όλους!

Σημείωση: Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Πόσα λεφτά θα δοθούν στα υπουργεία
Επόμενο άρθροΝίκη του Λ. Βασιλειάδη στην παράταξη μηχανικών ΟΡ.ΜΗ στις εκλογές του τμήματος ΑΜ του Τ.Ε.Ε