Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:30π.μ αντιπροσωπεία του Δ. Σ της Θρακικής Εστίας από τον πρόεδρο Νίκο Τσουμπάκη, την αντιπρόεδρο Ελένη Κατσάρη και τον ταμία Νίκο Καραγιαννακίδη έκοψε την βασιλόπιτα του συλλόγου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Το τυχερό νόμισμα έπεσε στο κομμάτι των μελών που έχει και συμβολική σημασία, ευχόμενοι υγεία σε όλα τα μέλη μας, τους φίλους και το Δ. Σ της Εστίας μας. Η νέα χρονιά να κάνει τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα, σκορπώντας ευτυχία, υγεία και να αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη μας, ζεσταίνοντας τις παγωμένες καρδιές μας.

Με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας ενημερώνουμε ότι, το Διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με την υπάρχουσα επιδημιολογική κατάσταση και με ισχύ τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου COVID–19 να υπάρξει παράταση της θητείας και αναβολή των αρχαιρεσιών που έπρεπε να διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Επίσης απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των μελών και φίλων μας που έχασαν ανθρώπους από την πανδημία.

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα μέτρα κατά του κοροναϊού που θα ισχύουν από Δευτέρα: Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται – Ολόκληρο το ΦΕΚ
Επόμενο άρθροΑνοικτά σήμερα τα καταστήματα σε όλη τη χώρα