Οι έμποροι, οι βιοτέχνες, όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι οικογένειες μας καταστρεφόμαστε. Το πολυνομοσχέδιο που εισάγεται στην Βουλή για το ασφαλιστικό και φορολογικό και θα ψηφιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με διαδικασίες fast track επιχειρεί να μας αιφνιδιάσει ,να μας εξαφανίσει προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας.
Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές ν αντιληφτούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο από πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη “ασφαλιστική φορολογία” και έναν κόσμο αγανακτισμένο ο οποίος κάθε μέρα προσπαθεί να επιβιώσει .Αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται απρόβλεπτα πυρά που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητα του και δραματική την προσπάθεια να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρηση του σε λειτουργία.

Οι οργανώσεις μας ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας αποφασίσαμε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2016 ,η οποία είναι εργάσιμη ακόμη δυνάμει του ν.4177/2013.

Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή 8 Μαΐου για να μην κλείσουμε οριστικά.

Όλοι μαζί θα επιτύχουμε να ανατρέψουμε την ασφαλιστική “μεταρρύθμιση” που το μόνο νέο που εισάγει είναι μια ακόμη φορολογία στο ανύπαρκτο πια εισόδημα των βαριά πληγωμένων από την κρίση μικρομεσαίων συναδέλφων μας.

Όλοι μαζί στην Πλατεία Καπνεργάτη και ώρα 10 το πρωί.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα ρίχνουν την… ταφόπλακα – Το βράδυ η ψήφιση του νέου ασφαλιστικού – Μυρίζει μπαρούτι εντός και εκτός Βουλής
Επόμενο άρθροΗ 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία τίμησε τον προστάτη του στρατού Άγιο Γεώργιο-video