%ce%bf%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-735x445

Με 270 άτομα θα ενισχυθεί ο Δήμος Καβάλας μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανέστης Τσουρουκίδης σημείωσε ότι επιτέλους έχουν ανασάνει καθώς αυτά τα επιπλέον άτομα έχουν δώσει σημαντική βοήθεια στην υπηρεσία τους.

Σύμφωνα με τον κ. Τσουρουκίδη «Σιγά σιγά αρχίζουμε να δυναμώνουμε. Είμαστε πολύ καλύτερα από ό,τι ήμασταν. Τουλάχιστον μας έχει φύγει το άγχος και η στεναχώρια αν έχουμε κάποιο άρρωστο εργαζόμενο  πως θα τον αντικαταστήσουμε.

Έχουμε βέβαια πολλά περίεργα στην αποκομιδή, όπως το ότι οδηγοί δεν μπορούν να ανέβουν στα απορριμματοφόρα, εργαζόμενοι δεν μπορούν να μαζέψουν σκουπίδια και διάφορα τέτοια, όλα ο παραλογισμός του ελληνικού κράτους και της ελληνικής νομοθεσίας.

Ας αφήσουμε όμως τα παράπονα, μια και πηγαίνουμε ήδη καλύτερα. Άρχισε να κινείται και ο τομέας με το  πράσινο ώστε να βάλουμε μερικά λουλουδάκια στην πόλη μας για να την ομορφύνουμε, και θα πάμε από εδώ και πέρα πιο καλά».

ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Σημείωσε δε πως «Να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι όσους βγάζουν ογκώδη αντικείμενα, όπως στρώματα κλπ να μας ειδοποιούν ως υπηρεσία έτσι ώστε να τους παίρνουμε τα άχρηστα αντικείμενα  άμεσα. Το λέμε και το κάνουμε πράξη. Θα τα πάρουμε άμεσα. Μην τα βγάζουν απροειδοποίητα. Καλύτερα να μας ενημερώνει ο πολίτης υπεύθυνα και εμείς θα επεμβαίνουμε πέρα από το facebook».

Προηγούμενο άρθροΑιμοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων
Επόμενο άρθρο“Ανανέωση Τώρα” : Επιμελητήριο για γέλιο ή για κλάματα ;