fae6f64b3cc14134ea92249c638b1e79

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει για 6η συνεχή χρονιά στην πανελλήνια δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 10:00πμ. Στη δράση αυτή, θα συμμετάσχουν πανελλαδικά, περισσότεροι από 100.000 εθελοντές από 3.000 ομάδες, σε πάνω από 1.000 σημεία δράσης.  Για ακόμη μία χρονιά o Δήμος Καβάλας συντονίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο μαζί με εθελοντές, οργανισμούς, φορείς και συλλόγους από όλη την Ελλάδα, με στόχο τον καλλωπισμό και ευπρεπισμό του τόπου μας!

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (συνοικιακούς, πολιτιστικούς και εθελοντικούς συλλόγους και ομάδες, σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, επαγγελματικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, αθλητικούς συλλόγους κτλ), να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες ή να δηλώσουν έως τις 17 Μαρτίου, μια δράση καθαρισμού που επιθυμούν οι ίδιοι να πραγματοποιήσουν, σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου, καλώντας στα τηλέφωνα:

2510 451477 και 451387

ή στέλνοντας μήνυμα στο email:

qoflife@dkavalas.gr

ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εκστρατείας:

www.letsdoitgreece.org

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, για μια πρώτη ενημέρωση- συζήτηση δήλωσης συμμετοχής και προετοιμασίας των δράσεων.

Γίνετε και εσείς μέλη της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, μοιραστείτε το κοινό όραμα, δείξτε την αγάπη και το σεβασμό σας για το περιβάλλον. Στις 2 Απριλίου 2017 ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί Let’s do it Greece!

η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Κυριακή Χιώτη Πρασσά

Προηγούμενο άρθροΓενικό πρόβλημα των συμβασιούχων
Επόμενο άρθροΣτην διεθνή τουριστική έκθεση Βερολίνου συμμετέχει ο δήμος Καβάλας -video