Σήμερα ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τις επιχειρήσεις για την συμμετοχής τους στην Ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου. Ο πρόεδρός του κ. Μάρκος Δέμπας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκθεση που θα εγκαινιαστεί στις 7 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την Kavala Expo 2022. Σήμερα; (σ.σ. χθες) θα είναι η τελική ημερομηνία. Πάντα, βέβαια, έχουμε μια μικρή παράταση διότι κάποιες επιχειρήσεις είναι της τελευταίας στιγμής. Η ανταπόκριση των επιχειρήσεών μας είναι πολύ θετική. Το μεσημέρι θα δούμε αν θα έχουμε κάποια τετραγωνικά ακόμα ελεύθερα. Από ‘κει και πάρα προσπαθούμε να οργανώσουμε μια άρτια έκθεση με παράλληλες εκδηλώσεις που θα μπορέσουν να φέρουν περισσότερους επισκέπτες για να δούνε τα δρώμενα, αλλά και τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους. Είμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Είμαστε στις τελευταίες λεπτομέρειες και στις 7 Οκτωβρίου, Παρασκευή απόγευμα, θα έχουμε τα εγκαίνια της φετινής έκθεσής μας».

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πρόσθεσε ότι «εκτιμώ ότι οι επιχειρήσεις έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας όπου δεν είχαμε την οργάνωση της έκθεσής μας, βλέπουμε γενικότερα, όπως και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ότι οι επιχειρήσεις μέσα από τέτοιες εκθεσιακές προσπάθειες ψάχνουν να βρουν μία διέξοδο, προσπαθούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να έρθουν σε επαφή με νέους καταναλωτές, να δουν τι συμβαίνει γενικότερα στο επιχειρείν, καθώς η Έκθεση είναι μια καλή συνάντηση επιχειρηματιών μεταξύ τους. Στη δική μας Έκθεση θα έχουμε πάνω από 150 επιχειρήσεις κι αυτό είναι πολύ θετικό.

Από ‘κει και πέρα εμείς θέλουμε να δώσουμε ένα βήμα στήριξης σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, να προσπαθήσουν να συμμετέχουν σε εκθέσεις όπως η δική μας, ξεκινώντας από μικρές εκθέσεις και πηγαίνοντας μετά σε μεγαλύτερες, αναζητώντας νέους πελάτες και καταναλωτές.

Η Kavala Expo πιστεύω ότι και φέτος θα είναι μια λαμπρή έκθεση, που θα δώσει το βήμα που όλοι επιθυμούμε. Ευχόμαστε οι επιχειρήσεις μας, όπως έχουν αντέξει όλα αυτά τα χρόνια, να είναι υγιείς και δυνατές και το επόμενο χρονικό διάστημα και να τις στηρίξουμε κι εμείς από την πλευρά μας όσο το δυνατόν περισσότερο».

Προηγούμενο άρθροΜε 20 κενά σε εκπαιδευτικούς στο Νομό Καβάλας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθροΔύο ασθενείς συμπολίτες μας μεταφέρθηκαν επειγόντως από την Θάσο στην Καβάλα με το Energean Wave