12509181_10208369626828024_1770479695754334961_n

Η Τ.Ε Καβάλας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες που μαζί με την ένωση αγροτών Γιαλοχωρίων και τον Αλιευτικό σύλλογο επαγγελματιών αλιέων Δήμου Παγγαίου διοργάνωσαν μαζικό αγροτικό συλλαλητήριο.
Χαιρετίζει επίσης την συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων, συνταξιούχων και νεολαίας καθώς και τα ταξικά σωματεία των οικοδομών Καβάλας, εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας, το σωματείο συνταξιούχων του ΙΚΑ, το σωματείο συνταξιούχων του ΝΑΤ, τον σύλλογο γυναικών Καβάλας, την γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας, το μέτωπο αγώνα σπουδαστών.
Η σημερινή κινητοποίηση αποδεικνύει ότι η δύναμη βρίσκεται στον κοινό αγώνα εργατών-αγροτών-μικροεπαγγελματιών.
Το ΚΚΕ σταθερά θα βρίσκεται στο πλάι των αγροτών, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων όσους πλήττονται από τα παλιά και νέα μέτρα.
Καλούμε σε γενικό ξεσηκωμό, με άμεση απάντηση συμμετοχής στο συλλαλητήριο το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 10:30 στην κεντρική πλατεία που διοργανώνουν τα σωματεία εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας, Οικοδόμων Καβάλας, συνταξιούχων ΙΚΑ και ΝΑΤ και στην απεργία στις 4 Φεβρουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδιο στο λιμάνι της Καβάλας μεταξύ Μαροκινών-Σύριων
Επόμενο άρθροΦυσικό αέριο στην Α.Μ.Θ