Με ένα κασκόλ ραμμένο από τις μητέρες των μαθητών του 5ου Λυκείου Καβάλας ντύθηκε το πρωί το Δημαρχείο Καβάλας γιορτάζοντας έτσι την ημέρα της Ευρώπης, μιας και στο πολλών μέτρων κασκόλ που τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του Δημαρχείο έχουν ραφτεί οι σημαίες των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης.
Στο πλαίσιο του προγράμματος “European Parliament School Ambassadors Program” το 5ο ΓΕ.Λ Καβάλας πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης το πρωί της Δευτέρας στο 5ο ΓΕ.Λ Καβάλας και στο Δημαρχείο Καβάλας.
Εκεί συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας έγινε η Ανάρτηση του «Κασκόλ των λαών της Ευρώπης » στο Μέγαρο του Δημαρχείου Καβάλας ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμητρα Τσανάκα Δημάρχος Καβάλας και ο κ. Βαγενάς Απόστολος Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
“European Parliament School Ambassadors Program”
Παπανικολάου Κων/νος, Κοινωνιολόγος, Υποδ/ντής του 5ου ΓΕ.Λ Καβάλας
Ευθυμιάδου Μελίνα, Γερμανικής Γλώσσας, εκπαιδευτικός του 5ου ΓΕ.Λ Καβάλας
 Ευχαριστούμε τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Απόστολο Βαγενά, τους προσκεκλημένους ομιλητές, τον υπεύθυνο Τύπου του Δήμου Καβάλας κ. Βασίλειο Λολίδη και τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΑισιοδοξία για συμφωνία τις επόμενες ημέρες με το βλέμμα στον “μπαμπούλα κόφτη” – Αποτυχία σημαίνει “τσεκούρι” σε μισθούς και συντάξεις
Επόμενο άρθροΠεριοδεία της Δημάρχου Καβάλας Δ.Τσανάκα στα ΚΑΠΗ του Δήμου-video