Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, θα κάνει την επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 10:00, στο παλιό μνημείο πεσόντων έμπροσθεν του μεσαιωνικού υδραγωγείου – Καμάρες, απέναντι από το παλιό διοικητήριο της πόλης, από τον εξώστη του οποίου διαβάστηκε το διάγγελμα του ναυάρχου Κουντουριώτη.

Η πομπή, με τη συμμετοχή των μελών του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας που θα μεταφέρουν την ελληνική σημαία στο μνημείο πεσόντων και των δημοτικών σχολείων της Καβάλας, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας, θα ξεκινήσει στις 09:45, μπροστά από το Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καβάλας, μετά τη θεία λειτουργία που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Είναι η ίδια σημαία που κυμάτιζε στο Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και αποτέλεσε δώρο του κυβερνήτη του ιστορικού σκάφους στην πόλη για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της το 2016.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θάσου με το Σωματείο Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας
Επόμενο άρθροΔΕΥΑΘ: Απαλλαγή των ιδιοκτητών ακινήτων απο την υποχρέωση να καταβάλλουν την δαπάνη διακλάδωσης με τα κεντρικά δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων