img_2748-1.jpg
Την Κυριακή, 17/4, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργου Παπαφιλίππου με τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων της ΒΦΛ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις προτάσεις της εταιρείας για μείωση του μισθολογικού κόστους μέχρι και 40% το οποίο αρνείται να δεχτεί το σωματείο. Οι εργαζόμενοι τόνισαν για ακόμη μία φορά προς οι προτάσεις της εταιρείας είναι προς λάθος κατεύθυνση. Φάνηκε επίσης πως ούτε η σχετική τροπολογία (η οποία θα επικυρωθεί με ΚΥΑ) για τον ειδικό φόρο δεν άλλαξε τη στάση της διοίκησης της εταιρείας.

Οι τρεις βουλευτές, οι οποίοι παρακολουθούν στενά το θέμα από την αρχή, υποσχέθηκαν πως θα πιέσουν την διοίκηση της εταιρείας για να δοθεί λύση προς όφελος των εργαζομένων. Σημείωσαν επίσης πως η εταιρεία θα πρέπει να είναι περισσότερο συνεπής, ειδικά τώρα που θα καταργηθεί ο ειδικός φόρος τον οποίο οι βουλευτές τόνισαν για μία ακόμα την αδικία ύπαρξης του.

Σαν ΣΥΡΙΖΑ, ευελπιστούμε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει και να αντιμετωπιστεί ολιστικά το ζήτημα.

Προηγούμενο άρθροΘα απέχουν έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου οι λογιστές απο την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων
Επόμενο άρθροΟμιλία Σ.Κασίνη στο ΤΕΙ-Η Ελλάδα αρνήθηκε δύο φορές να καθορίσει την ΑΟΖ της-video