Γυμναζόμαστε στην Καβάλα και ταυτόχρονα γνωρίζουμε τις ομορφιές της πόλης μας. Το βίντεο που παρουσιάζει ο όμιλος πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» αποτελεί μια ιδέα του μέλους του ομίλου, sportsmanager, Κώστα Τιτόπουλου.

Αναμένοντας το άνοιγμα των γυμναστηρίων, διατηρούμαστε σε φόρμα, αθλούμενοι σε εξωτερικούς χώρους, με φόντο τις ομορφιές της Καβάλας. Φιλοδοξία της δράσης αυτής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» είναι να προτείνει ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο εύκολα μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, ταυτόχρονα όμως και να προβάλει τα όμορφα αξιοθέατα της Καβάλας και να «προσκαλέσει» τουρίστες από την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, να την επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο αθλητής στίβου, Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος έχει συμμετάσχει 3 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και η γνωστή Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ειρήνη Χατζηανδρέου.

Ας απολαύσουμε τη βόλτα στην Καβάλα μας!

Προηγούμενο άρθροΑποκλιμακώνεται η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΤη σύσταση ιδρύματος «ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ» ζήτησαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, από την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας