Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν τα μαθητικά δρομολόγια για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ξεκίνησαν χθες τα μαθητικά δρομολόγια με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα χθες πρώτη ημέρα των δρομολογίων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια για τους μαθητές χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά πήγαν κανονικά στο σχολείο και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Ήμασταν σε απόλυτη ετοιμότητα από τις προηγούμενες μέρες. Έχουμε δοκιμαστεί ξανά σ’ αυτό το θέμα κι έχουμε ανταπεξέλθει. Το ίδιο κάνουμε και τώρα. Είμαστε σε ετοιμότητα αυτές τις πρώτες μέρες μήπως συμβεί κάτι. Το ξεκίνημα είναι ομαλό, τα παιδιά πήγαν με τις μάσκες τους, τηρώντας όλα τα μέτρα και εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα. Κι εμείς από την πλευρά μας κάναμε το ίδιο».

ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ

Πρόσθεσε ότι «προχωράμε βήμα- βήμα σαν φορέας. Το άνοιγμα των σχολείων είναι για μας ένα έσοδο. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και σιγά- σιγά να επανέλθουμε».

Για την οικονομική ενίσχυση του δίμηνου Ιούλιος- Αύγουστος 2020 που τους οφείλει η Πολιτεία, είπε ότι «ακόμη περιμένουμε αυτά τα χρήματα. Έχουμε μπει στο Φλεβάρη κι ακόμη δεν τα εισπράξαμε. Γίνονται κάποιες προσπάθειες να τα πάρουμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που τα καθυστερούν».

Hot this week

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Καβάλας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου φροντίζει...

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από φλεγόμενο αυτοκίνητο στα Λουτρά Ελευθερών

Με επιτυχία αντιμετωπίζεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ύστερα από...

Topics

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Καβάλας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου φροντίζει...

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από φλεγόμενο αυτοκίνητο στα Λουτρά Ελευθερών

Με επιτυχία αντιμετωπίζεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ύστερα από...

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Επιτόπια επίσκεψη στο «Βαθύ» Θάσου: σταθερή θεσμική σύμπραξη για μια υποδομή στρατηγικής σημασίας

Η προοπτική αναβάθμισης και οργανωμένης αξιοποίησης της υφιστάμενης εμπορικής...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες