Τα γιορτινά του έχει φορέσει αυτές τις μέρες το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στην Καβάλα, παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι 16 φιλοξενούμενοί του, παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών, το καθένα με τα δικά του δύσκολα βιώματα, λαμβάνοντας την αγάπη και τη φροντίδα της Διοίκησης του Κέντρου και φυσικά των εργαζομένων στο Παράρτημα, απολαμβάνουν το κλίμα των Χριστουγέννων και τον όμορφα στολισμένο χώρο όπου διαμένουν.

Την τιμητική του φυσικά έχει και φέτος ο Άγιος Βασίλης, στον οποίο όλα τα παιδιά έχουν στείλει το γράμμα τους και αναμένουν με ανυπομονησία τα δώρα τους.
Τα εν λόγω γράμματα διαβάστηκαν από τους υπεύθυνους του Κέντρου και με τη βοήθεια χορηγών, οι επιθυμίες των παιδιών γίνονται πράξη.

Παράλληλα, έχει καταρτιστεί ένα ολόκληρο εορταστικό πρόγραμμα (με δραστηριότητες, εξόδους, εκδηλώσεις κ.α.) προκειμένου οι μικροί φιλοξενούμενοι να ζήσουν, όπως τους αρμόζει, και τις φετινές γιορτές.

https://sputniknews.gr/20211221/ai-vasili-na-proseheis-osoys-agapo-sygklonizoyn-ta-grammata-paidion-poy-epesan-thymata-kakopoiisis-21657746.html?fbclid=IwAR0v5Zon5bq2pE-_NLEgXzsTdAmclnXgT3JqBwiaU5dw1vXrJJQBugU_r5g

kkppamth

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη “περιπολία” στον ποταμό Έβρο και διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κων. Φλώρο
Επόμενο άρθροΕργασίες συντήρησης στα δημοτικά γυμναστήρια