Όπως κάθε χρόνο κατά την προσφιλή συνήθεια των μαθητών των σχολείων, γίνονται τα γνωστά bazaar με τη προσφορά χριστουγεννιάτικων ειδών στον κόσμο της πόλης.

Διακοσμητικά, κεριά, πίνακες, χειροποίητες κατασκευές, γλυκίσματα, ροφήματα προσφέρονται έναντι μικρών χρηματικών ποσών που έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά των σχολείων να μαζέψουν χρήματα για την εκδρομή που κάνουν κάθε χρόνο σε Ελλάδα και εξωτερικό και παράλληλα να ενισχύσουν τους συμμαθητές τους που έχουν οικονομικά προβλήματα και χωρίς την βοήθειά τους, ίσως να μη μπορούσαν να ακολουθήσουν τους συμμαθητές τους.

Μια πολύ καλή κίνηση προσφοράς που δίνει την δυνατότητα στα νέα παιδιά να νοιώσουν το νόημα των γιορτών, να διασκεδάσουν με όλους τους καβαλιώτες που πηγαίνουν να επισκεφθούν τα bazaar τους και να δώσουν τις ευχές τους για Καλά Χριστούγεννα. Το Σάββατο η πλατεία Καπνεργάτη με την βοήθεια του καλού καιρού που επικρατούσε, γέμισε από κόσμο, μουσική, εκατοντάδες παιδιά, πολύ κέφι και χορό, άπειρα χειροτεχνήματα και λιχουδιές που βρήκαν αποδέκτες για την αγορά τους και την συλλογή χρημάτων για τον σκοπό που το θέλει κάθε σχολείο.

Προηγούμενο άρθρο«Άκυρος» ο προϋπολογισμός του δήμου Αλεξανδρούπολης του 2020
Επόμενο άρθροΌταν ο Πρωθυπουργός συνάντησε Καβαλιώτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους!