drama

Χιόνισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην πόλη της Δράμας.Μετά τις θερμοκρασίες κατάψυξης των τριών προηγούμενων ημερών που ευτυχώς δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα, το χιόνι έκανε την εμφάνισή του για δεύτερη φορά τα ξημερώματα της Δευτέρας δημιουργώντας λευκό τοπίο σε όλη την πόλη της Δράμας. Πάντως μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα δεν είχαν αναφερθεί προβλήματα πρόσβασης από την χιονόπτωση ενώ ήδη από χθες με απόφαση των Δημάρχων του ν. Δράμας ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω του παγετού.

Στο δήμο της Δράμας δεν αντιμετωπίζεται κανένα πρόβλημα, από το πρωί συνεργεία του δήμου καθαρίζουν τις κεντρικές οδούς , αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε όσους κινούνται στην περιοχή του Σιδηρονέρου,  η θερμοκρασία στην πόλη να είναι – 4 βαθμούς κελσίου.

Όπως μας ενημέρωσαν από τον αστυνομικό σταθμό στην περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου αυτή την στιγμή η θερμοκρασία είναι -13 βαθμούς  κελσίου, με τον τελωνειακό σταθμός να είναι ανοιχτός, η  κίνηση των οχημάτων γίνεται κανονικά και να συνιστούνται αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο.

Στο δήμο Προσοτσάνης η θερμοκρασία είναι – 5 βαθμούς κελσίου αυτή την ώρα, η χιονόπτωση και ο ολικός παγετός δεν έχει δημιουργήσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Από την αστυνομία της περιοχής μας ενημέρωσαν ότι σε όλο των δήμο λόγω του παγετού η κίνηση των οχημάτων γίνετε μεαντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο δήμο Παρανεστίου και εκεί δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με  την θερμοκρασία να είναι -3 βαθμούς κελσίου, τα οχήματα να κινούνται κανονικά από και προς το Παρανέστι, μιας και η Δήμαρχος κ. Σωτηριάδου μερίμνησε από τα ξήμερώματα, να κρατά ανοιχτή την  παλιά εθνική οδό Δράμας Ξάνθης , που είναι στην αρμοδιότητα της  Αντιπεριφέρειας και τα χωριά του δήμου να μείνουν πίσω. Σε αντίθεση μάλιστα με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης που έχει δυο αλατιέρες κατά μήκος του συγκεκριμένου δρόμου.

Στο δήμο Δοξάτου και εκεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με την θερμοκρασία να είναι – 7 βαθμούς κελσίου. Επίσης και αύριο Τρίτη  10 01 2017 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση Δημάρχου.

Προηγούμενο άρθροΤι θα γίνει με τα σχολεία στον Έβρο την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΕπιδείνωση του καιρού