Με τον τίτλο «Τα παιδικά μας Χριστούγεννα» ο Δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας παρουσιάζουν ένα πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων από τις 10 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 5 Ιανουαρίου 2022, στην πόλη της Καβάλας και στις Κοινότητες του Δήμου.

Η χθεσινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς στο πλαίσιο της σύμπραξης της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Καβάλας και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, δόθηκε η σκυτάλη στα παιδιά, ως μια πράξη συμβολική, μεταφέροντας, επί της ουσίας , ένα μήνυμα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά της βίας.

Η πλούσια χρωματική «χριστουγεννιάτικη παλέτα», έδωσε ιδιαίτερο χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης, σε συνδυασμό με τον εορταστικό διάκοσμο των καταστημάτων και την παρουσία του κόσμου, ενώ κυριάρχησαν και τα χαμόγελα των παιδιών, που είναι οι πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων.

Ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, γι’ ακόμη μια φορά, ευχαριστεί θερμά το σύνολο των φορέων που υλοποιούν και συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις , τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους επαγγελματίες της πόλης, το καλλιτεχνικό δυναμικό, τους εθελοντές, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που ανταποκρίνονται, πάντα, με άψογο τρόπο στο οργανωτικό κομμάτι των εκδηλώσεων και χαρακτηρίζει τη συμβολή τους καθοριστική και αποτελεσματική.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Θάσου ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για όσους τα έχουν ανάγκη
Επόμενο άρθροΔήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τη εκμίσθωση του παλιού στρατιωτικού αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα στην Egnatia Aviation