Οι δήμοι της χώρας καλούνται και αυτοί με τη σειρά τους να επανέλθουν σταδιακά στην “κανονικότητα”. Στον δήμο Παγγαίου πλέον οι υπηρεσίες λειτουργούν με το 40% όπως ορίζει η Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου

“Για να είμαστε ικανοποιημένοι σε ότι αφορά και την εξυπηρέτηση των πολιτών θα πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο προσωπικό διότι επιβάλλεται το 40%, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερο. Το ζητήσαμε μέσω της ΚΕΔΕ αυτό να αλλάξει, ώστε κάθε δημοτική αρχή να αποφασίζει για το προσωπικό που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και να διασφαλίζονται και οι κανόνες υγιεινής κατά την κρίση του δημάρχου και να μην υπάρχουν προβλήματα”, τόνισε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Τετάρτης (6/5).

Το ενδιαφέρον στρέφεται και στους καταστηματάρχες για τις διευκολύνσεις που θα τους παρέχει ο δήμος τόσο με τα τέλη όσο και με τα τετραγωνικά μέτρα. “Είναι μία περίοδος που μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις από την κυβέρνηση οι οποίες θα μας οδηγήσουν ώστε να χρησιμοποιούμε περισσότερα τ.μ. και αυτό θα τηρηθεί και στο Παγγαίο”, σημείωσε ο δήμαρχο Παγγαίου, ενώ σε ότι αφορά τις εισπράξεις η πολιτική “θα είναι τέτοια ώστε να ελαφρύνουμε τους καταστηματάρχες που όλοι αυτή την περίοδο ήταν κλειστά, και να συνεχίσει να έχει την αναπτυξιακή πορεία που έχει ο δήμος Παγγαίου.

Επίσης ο κ. Αναστασιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την τουριστική σεζόν: “επειδή φιλοξενούμε κυρίως τουρίστες από την ενδοχώρα θα φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο επισκεψιμότητας”.

Ακούστε τα όσα δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Παγγαίου στο Lobby 101.8 από το 1.08.41 έως 1.16.40

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με το σωματείο εργαζομένων της Kavala Oil | “Στόχος η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων”
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Θάσου συνεχίζει τον καθαρισμό χόρτων στην Σκάλα Μαριών