Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου  θα είναι ο κ. Βασίλης Ξουλόγης που θα έχει και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο πρώην δήμαρχος δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του αποφασίστηκε από τα μέλη της παράταξης του.

Ο  κ. Ξουλόγης τόνισε αρχικά ότι « θα είμαι εκ νέου υποψήφιος μετά από διάφορες διαδικασίες που έγιναν στην ομάδα μου και όχι μόνο, οπότε αποφασίσθηκε να είμαι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Παγγαίου.

Μέσα στα πλαίσια των διεργασιών που έγιναν για να καταλήξουμε για την υποψηφιότητα έγιναν πολλές συζητήσεις με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, πλην της συμπολίτευσης βέβαια.

Μιλήσαμε λοιπόν με πάρα πολλούς φίλους και πρέπει να ομολογήσω ότι είχα προτείνει σε νέους ανθρώπους να ηγηθούν του συνδυασμού. Δυστυχώς δεν αποδέχθηκαν να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Έτσι αποφασίσαμε όλοι εμείς οι αυτοδιοικητικοί που είμαστε σήμερα στην αντιπολίτευση, με όσους συζητήσαμε, να είμαι εγώ υποψήφιος και πάλι στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Όντως έχουμε συζητήσει και με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τον κ. Μπόνο, τον κ. Ορφανίδη και άλλους πολλούς. Τα ονόματα δεν έχουν ρόλο απλά αποφασίσαμε να ηγηθούμε ενός συνδυασμού».

Σύμφωνα άλλωστε με τον κ. Ξουλόγη η προσπάθεια είναι κοινή. «Όπως θα ξέρετε σήμερα οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου δεν είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή διοίκηση. Οπότε ελπίζω και προσδοκώ ότι αυτό θα φανεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΛΑΘΗ

Στο ερώτημα που ακριβώς χωλαίνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Παγγαίου ο ίδιος ο κ. Ξουλόγης απαντά ότι  «Το μεγάλο παράπονο όλων είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο και σημαντικό έργο. Το να κάνεις δύο πάρκα και δύο πλατείες από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που η κυβέρνηση έχει μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσει χρήματα για τους Δήμους για τις παιδικές χαρές, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημαντικό έργο

Η προσδοκώμενη ανάπτυξη σε αυτά τα πέντε χρόνια που έχουμε την συγκεκριμένη δημοτική διοίκηση δεν είναι αναμενόμενη. Δεν υπάρχει κάτι αναπτυξιακό ώστε να πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν και πάλι την συγκεκριμένη διοίκηση.

Δεν υπάρχει η παραγωγή έργου από την Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου που οι πολίτες ήλπιζαν να δουν για να εξασφαλισθεί το καλύτερο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από την διοίκηση υπάρχει το άρτον και θεάματα, μια και όλοι ξέρουν ότι είναι πετυχημένοι στον κλάδο των εκδηλώσεων.

Και αυτό όχι μόνο σε όλες στις εκδηλώσεις αλλά αν θυμηθούμε πως ξεκινήσαμε εμείς το χριστουγεννιάτικο όνειρο και πως έφτασε σήμερα, καταλαβαίνουμε ότι όντως υπάρχει μια απαξίωση του.

Θυμηθείτε ότι εκεί στην πλατεία που εμείς κάναμε την εκδήλωση για το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο, τώρα έκαναν μια παιδική χαρά. Όπως και να έχει είναι έξω από τις εξελίξεις, οι πολίτες άλλα περίμεναν και άλλα βλέπουν από έναν άνθρωπο που είπε πολλά προεκλογικά. Τελικά ο θησαυρός ήταν άνθρακας και αυτό πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί και στις επικείμενες εκλογές».

Προηγούμενο άρθροΆδικη ήττα στη Λάρισα: Ερμής Αγιας – Εnergean kavala bc 77-79
Επόμενο άρθρο«Απελπιστική η κατάσταση στο ογκολογικό τμήμα» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου