Ο Δήμος Καβάλας έστειλε έναν υπάλληλό του για να εξυπηρετεί επί δίωρο το Δημοτικό Κατάστημα Αμυγδαλεώνα. Πλην, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, ο υπάλληλος αυτός δεν έχει καμία αρμοδιότητα για να εκδίδει πιστοποιητικά.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης δήλωσε ότι «ο υπάλληλος ήρθε σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά είναι σαν να μην ήρθε γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν έχει καμία αρμοδιότητα, ούτε ένα πιστοποιητικό να δώσει, ούτε ένα γνήσιο της υπογραφής να κάνει. Ήρθε, θα κάθεται 1-2 ώρες και θα φεύγει. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον κόσμο, δεν μπορεί να υπογράψει ούτε ένα έγγραφο, ούτε ένα γνήσιο της υπογραφής να κάνει, δεν έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Επομένως, κι εγώ του είπα ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι εδώ στην κοινότητα. Αναρωτιέμαι κι εγώ. Αυτός εκτέλεσε μία εντολή, μου έδειξε κι ένα χαρτί απόφαση της δημάρχου, να είναι Δευτέρα και Παρασκευή στο κοινοτικό κατάστημα. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει κάτι, τι να πω. Απλά για να κάθεται στην κοινότητα.

Είναι ντροπής πράγματα, να πηγαίνει ο κόσμος και να τους λέει ότι αν θέλουν ένα πιστοποιητικό θα πρέπει να πηγαίνουν στις Κρηνίδες ή την Καβάλα. Αυτό το λέμε κι εμείς. Το θέμα είναι να εξυπηρετεί τον κόσμο. Να έρθει και να κάθεται στην κοινότητα και να μην εξυπηρετούμε τον κόσμο είναι σαν να τον κοροϊδεύουμε. Και μιλάμε για 5000 άτομα στον Αμυγδαλεώνα κι εξυπηρετούμε Σταυρό, Δάτο, Πολύστυλο,. Μικροχώρι. Είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά, έχουμε επιχειρήσεις, λογιστές, αντιπροσωπείες, ταχυδρομείο, όλοι αυτοί εξυπηρετούνται από εδώ. Κι αυτήν τη στιγμή όλοι φωνάζουν και ρωτάνε να μάθουν τι θα γίνει. Πάντως, αυτό που έκαναν δεν είναι λύση. Έστειλαν έναν άνθρωπο που δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει ένα χαρτί. Για ποιον λόγο; Απλά για να λένε ότι μας έστειλαν υπάλληλο; Και με τον ανταποκριτή του ΟΓΑ τι θα γίνει; Εκείνος δεν φάνηκε καθόλου. Όλη η περιοχή είναι αγρότες και περιμένουμε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Και πρόσθεσε πως Δεν θα κάτσουμε έτσι. Την Κυριακή παραμονή της παρέλασης θα κλείσουμε το δρόμο. Έχουμε κάνει μια λαϊκή συνέλευση στο χωριό με τους συλλόγους, με κατοίκους και σκεφτόμαστε –δεν είναι οριστικό αλλά έχει προταθεί αυτή η λύση- να κλείσουμε το δρόμο. Απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον υπάλληλο αλλά κι αυτό έτσι όπως το έκαναν, δεν είναι λύση».

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΤΕΕ ΑΜ σχετικά με την ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών
Επόμενο άρθροΤο υδροπτέρυγο δεν ξεκινάει τα δρομολόγια νωρίτερα από τις 27 Μαρτίου