Παράταση στην ακινησία του υδροπτέρυγου ζήτησε η πλοιοκτήτρια εταιρεία έως τις 27 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης κ. Νίκο Τσιλογιώργη η εταιρεία περιμένει νέα επιθεώρηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Τσιλογιώργης είπε ότι «μάλλον θα συνεχιστεί το σήριαλ με το υδροπτέρυγο. Δεν θα έχουμε δρομολόγια. Ενδεχομένως να πάμε για πρωταπριλιά, οπότε δεν θα το πιστεύει κι ο κόσμος όταν θα ξεκινήσουν. Επικοινώνησα πριν λίγο (σ.σ. χθες το πρωί) με το Λιμεναρχείο Καβάλας και μου είπαν ότι ισχύει η ακινησία του υδροπτέρυγου μέχρι τις 20 του μηνός. Ενδεχομένως μέσα στη βδομάδα να υπάρξει νέο αίτημα της ναυτιλιακής εταιρείας για παράταση ακινησίας. Από την άλλη, με το ναυτικό πρακτορείο που συνεργάζεται με το υδροπτέρυγο, επικοινώνησα και μου είπαν ότι όχι νωρίτερα από τις 27 Μαρτίου, γιατί περιμένουν καινούργια επιθεώρηση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας, οπότε δεν θα έχουμε δρομολόγια στην ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί. Πάμε για 27 και βλέπουμε.

Από την αρχή λέγαμε, παρ’ ό,τι είχαν ανακοινωθεί με τον επισημότερο τρόπο, ότι ξεκινούν τα δρομολόγια από την 1η Μαρτίου, μετά πήγαμε στις 11 και είχαμε συνέχεια. Θα βγάλουμε και το Μάρτη, ας ελπίσουμε από την πρωταπριλιά θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσουν. Ιδιαίτερα αυτοί που μετακινούνται σε καθημερινή βάση από την Καβάλα στη Θάσο κι αντίστροφα. Κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν εκτός αν αποσυρθεί εντελώς κι έχουμε αρνητικότατη εξέλιξη. Η εκτίμησή μου όμως είναι ότι θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο».

Προηγούμενο άρθροΥπάλληλο χωρίς αρμοδιότητες έστειλε ο Δήμος Καβάλας στο κοινοτικό κατάστημα Αμυγδαλεώνα
Επόμενο άρθροΠαράσταση μέχρι και σήμερα στο «Α. Βαλάκου» «Ζιλ και η Νύχτα»