Στις 20.00 θα γίνει «μνημόσυνο» της τοπικής και εθνικής οικονομίας μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, από επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής…Στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν χθες το απόγευμα (07-05-2016) δεκάδες τρακτέρ και αγρότες του Έβρου, διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγρότες, μετά από τη μαζική συγκέντρωσή τους στην Αλεξανδρούπολη στη μεγάλη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, επέστρεψαν στην πρωτεύουσα του Έβρου, στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα εναντίον των σχεδίων της κυβέρνησης. Όπως λένε, τα νομοσχέδια αυτά, θα αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα για τον κλάδο, με δραματικές συνέπειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Στο πλευρό τους στη χθεσινή κινητοποίηση βρέθηκαν και εργαζόμενοι, επαγγελματίες και άνεργοι. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με συγκεντρώσεις από Εργατικό Κέντρο και ΠΑΜΕ, ενώ το βράδυ στις 20.00 θα γίνει «μνημόσυνο» της τοπικής και εθνικής οικονομίας μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, από επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Πηγή:thrakinea.gr

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων-Κατασχέθηκαν πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης
Επόμενο άρθροΈβρος: Απίθανό τροχαίο χωρίς τραυματισμό – Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!