Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας θα αυξήσει τα εξπρές δρομολόγια από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Πανταζή τα δρομολόγια θα αυξηθούν σε 7 καθημερινά.

Ο κ. Πανταζής δήλωσε ότι «λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες αυτήν τη στιγμή και πώς πρέπει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το επιβατικό κοινό, πήραμε μία απόφαση να αυξήσουμε τα εξπρές δρομολόγια από Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να ταξιδέψει με πιο πολλά δρομολόγια πιο γρήγορα. Θα αυξήσουμε τα τρία δρομολόγια που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, 9πμ, 1μμ και 5μμ, σε επτά. Θα προσθέσουμε όλες τις μονές ώρες που θα ξεκινούν από τις αφετηρίες, θα γίνουν εξπρές τα δρομολόγια. Δηλαδή, 7πμ, 9πμ, 11πμ, 1μμ, 3μμ, 5μμ και 7μμ. Αυξάνονται δηλαδή πάνω από 50%. Νομίζω είναι σημαντικό. Χωρίς, όμως, να υστερούν τα υπόλοιπα. Θα κάνουμε έναν συνδυασμό και τα υπόλοιπα δρομολόγια μέσω Περάμου και Ελευθερούπολης- Παγγαίου, εκείνα δεν τα στερούμε. Τα λεωφορεία είναι υπερσύγχρονα. Πιστεύω ότι και με τη δυνατότητα που δίνει ο δρόμος να την εκμεταλλευτούμε και να πάμε τον επιβάτη πιο σύντομα στον προορισμό του.

Επειδή οι αλλαγές θα είναι σε δρομολόγια που είναι πολλών χρόνων, γι’ αυτό ξεκινάμε από τώρα να κάνουμε την ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Θα την κάνουμε και με διαφημιστικές καμπάνιες, με αφίσες και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, έντυπα, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά. Το πρόβλημά μας είναι ότι σε κάποια δρομολόγια που γινόντουσαν μέσω Περάμου. Αυτά που ήταν πολλά χρόνια και ο κόσμος τα γνωρίζει, αυτά θα αλλάξουν. Για παράδειγμα, των 7 μέσω Περάμου θα γίνει 8 και των 11 θα γίνει 12. Γι’ αυτό ξεκινάμε από τώρα την ενημέρωση ώστε ο κόσμος να γνωρίζει εγκαίρως τα καινούργια δρομολόγια. Είναι σημαντικά και πρέπει να τα γνωρίσει ο κόσμος. Γίνονται, πλέον, επτά δρομολόγια εξπρές από Καβάλα για Θεσσαλονίκη

Σ’ αυτήν τη γραμμή έχουμε τρεις διαδρομές κάτι που δυσκολεύει πολύ το έργο μας. Είναι μία διαδρομή μέσω Ελευθερούπολης, μία μέσω Περάμου και μία το εξπρές. Όταν  κάνουμε συγκοινωνία πρέπει να συνδυάσουμε όλες αυτές τις διαδρομές. Εμείς μ’ αυτόν τον τρόπο δίνουμε και την ταχύτητα στον επιβάτη αλλά και τις άλλες διαδρομές δεν τις στερούμε. Όλες οι υπόλοιπες τις ζυγές ώρες, θα είναι από τις δύο υπόλοιπες διαδρομές, Πέραμο και Παγγαίο».

ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα είπε ότι «ήταν ικανοποιητική σε γενικές γραμμές. Όλα πήγαν καλά. Μεταφέραμε κατά γενική ομολογία τους εκδρομείς του Πάσχα με ασφάλεια και άνεση, χωρίς ταλαιπωρίες. Είναι σημαντικό αυτό για μας. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά.

Παραμένει, βέβαια, το πρόβλημα με τα καύσιμα. Και μου φαίνεται ότι ανεβαίνει κιόλας. Το πρόβλημα αυτό είναι μεγάλο».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκαν 8 διαρρήξεις λεωφορείων και επιχείρησης στη Θάσο
Επόμενο άρθροΜε την πρόσληψη καινούργιου ογκολόγου, το Ογκολογικό Τμήμα αποκτάει πλέον τρεις μόνιμους γιατρούς