Όπως έγινε γνωστό, το  Σάββατο θα αγωνιστεί η Energean με το Μαρούσι. Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα όμως η αναμέτρηση οριστικά θα γίνει Σάββατο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΕΚ Καβάλας – ΓΣ Αμαρουσίου για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2′ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 02/02/2019 και ώρα 17.00, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένος, στο ΔΑΚ Καβάλας «Αλ. Δήμογλου»».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

Κι αν το προηγούμενο, άτυχο, παιχνίδι με την Καρδίτσα ήταν κομβικής σημασίας αυτό με το Μαρούσι αποτελεί την «τελευταία ελπίδα»! Αν χαθεί κι αυτό, ήδη από την αρχή του 2ου γύρο το «τραίνο» της παραμονής θα έχει… αναχωρήσει! Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα, που ακόμα και αν η Καβάλα καταφέρει να επικρατήσει θα εξακολουθεί να είναι κάτω από την γραμμή του απ’ ευθείας υποβιβασμού. Θα έχει πλησιάσει όμως τις υπόλοιπες ελπίδες και θα συνεχίσει να ελπίζει… Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες με τον Καμάρα, που επανήλθε μετά από 3 περίπου μήνες απουσίας, να μπαίνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο στην ομάδα.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Σε ότι αφορά την υπόθεση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ για την δυνατότητα η ομάδα να μπορέσει να αντικαταστήσει επιτέλους τον Γκαμπερόνι στη θέση του κοινοτικού, οι εξελίξεις τρέχουν μεν αλλά όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελαν στην ομάδα. Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν προβλέπεται να γίνει την εβδομάδα που διανύουμε, κάτι που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση (και με δεδομένο ότι θα υπάρξει θετική απόφαση) η αντικατάσταση θα γίνει στο τέλος της επόμενης.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Στο μεταξύ παράπονα για τη διαιτησία έκανε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καρδίτσα  ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης. Επίσης στάθηκε στα χαμένα λέι απ σε κρίσιμο σημείο του αγώνα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Θέλαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας, για να κλείσουμε τον Α` γύρο . Σίγουρα το παλέψαμε γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού και τους παίκτες που έχει η αντίπαλη ομάδα, οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι οι περισσότεροι . Αν είχαμε κάποια πιο καθαρά σφυρίγματα σε συγκεκριμένες στιγμές, σίγουρα θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη για να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς και αυτά υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι. Πάλι είχαμε τις ευκαιρίες σε κάποια σημεία να πάμε μπροστά στο σκορ. Είχαμε όμως κάποια χαμένα λέι απ, άστοχα τρίποντα που δεν ήταν καλές επιλογές. Αυτά μας στοίχησαν στην τελική έκβαση του αποτελέσματος. Αν είχαμε όμως πιο δίκαια σφυρίγματα σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για μας. Δυστυχώς δεν ήμασταν εύστοχοι στα τρίποντα αλλά και σε πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν δε τα βάζεις βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, όταν βάζεις λύνονται τα χέρια σου».

Προηγούμενο άρθροΑπ. Βαγενάς: Για μένα δεν τίθεται θέμα για την καθηγήτρια που έβαλε ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Επόμενο άρθροΣτήριξη της Ιχθυόσκαλας Καβάλας και του αλιευτικού στόλου ζήτησε ο Βουλευτής Κώστας Μορφίδης-video