Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχές μας για το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, το Θείο μήνυμα της Ανάστασης εκφράζει τη βαθιά ανάγκη που έχουμε όλοι μας να βιώσουμε και να γιορτάσουμε την Ανάσταση της πίστης και της ελπίδας, και τον Θρίαμβο της Ζωής.

Ο τόπος μας περνάει δύσκολες στιγμές. Όλοι μας βιώνουμε μία πρωτοφανή απειλή για την υγεία τη δική μας και της οικογένειάς μας, για τη δουλειά μας, για την επιβίωσή μας. Ωστόσο, τους εκπλήξαμε όλους. Οι Έλληνες έχουμε γίνει παράδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο. Τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, γιατί μένουμε στα σπίτια μας και υπομένουμε με υπομονή, ενότητα και αλληλεγγύη την ύφεση της πανδημίας.

Η σκέψη μας όμως είναι και στο τώρα και στο μετά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι δυσκολίες δε σταματούν με το τέλος της πανδημίας. Η σκέψη μας και η αγωνία μας είναι για τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ήδη άρχισαν να αντιμετωπίζουν τις σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις αυτής της κρίσης.

Σε όλους αυτούς έχω να πω ότι είμαστε δίπλα σας. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε γενναίες αποφάσεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, να ορθοποδήσει η οικονομία μας αμέσως μετά την κρίση.

Προσοχή, δε χαλαρώνουμε τα μέτρα προστασίας, δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Κρατάμε γερά, κάνουμε κουράγιο, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.

Από εμένα, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μας, σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης:Το Πάσχα της αγάπης ας γίνει φέτος Πάσχα ευθύνης και ζωής
Επόμενο άρθροΟ ΑΟΚ εύχεται καλή Ανάσταση